loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Акирадж моли Кундан и Балка да запалят къщата си (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 17:30 часа по Нова телевизия.

Диса разбира, че Акирадж е жив от Балка и й казва, че ще го предаде на полицията. Но Балка я заплашва, че ще каже на Нимболи, че Ананди е истинската й майка и Диса се отказва. После Балка отива при Акирадж и му казва, че Диса знае, че той е жив. Диса отива да пита селяните дали са виждали Акирадж. Балка съветва Диса да каже истината на Нимболи, докато Диса масажира краката й. Диса побеснява и започва да стиска краката на етърва си. 

Балка отново тръгва при Акирадж, а Диса я проследява. Балка разбира, че Диса я следи и отново я заплашва, че ще каже истината на Нимболи. Балка отива при Акирадж, но Дину я гони. Акирадж му казва, че това е жена му и само на нея могат да се доверят. Мъжът, който е взел подкуп от Джагдиш, му се извинява, а той приема извинението и казва, че е бил длъжен, защото животът на дъщеря му е бил застрашен. 

Акирадж моли Кундан и Балка да запалят къщата им. Кундан се страхува от полицията, но Акирадж го успокоява, че ще каже, че двамата са били в хижата по време на пожара. Казва също, че ще си купят луксозна къща. Кундан и Балка си отиват, а Акирадж си мисли, че 4-ма вече са елиминирани, а остават още двама - Джагдиш и Ананди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...