loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Утре в "Завинаги свързани": Проваленият годеж на Арчана (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в първия епизод на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Най-голямата дъщеря на семейство Каранджакар - Арчана, се подготвя за брак и цялото ѝ семейство се вълнува в очакване на гостуването на бъдещия годеник и родителите му. Амбицирана да задоми дъщеря си в добро семейство, майка и Солочна описва пред семейството на бъдещия си зет прекрасните качества на Арчана и положителните ѝ черти. Всичко се обърква, когато евентуалните сватове заявяват, че независимо от добротата и всеотдайността на Арчана, не желаят в семейството си необразована снаха. Въпреки молбите и увещанията на Солочна, гостите са категорични - дори предлагат да вземат другата ѝ дъщеря - Варша за снаха. Възмутена, Солочна прекратява разговорите и прогонва гостите. 

Проваленият годеж на Арчана силно тревожи Солочна, която е засегната от липсата на интерес към проблема на дъщеря ѝ от останалите членове на семейството, най-вече от снаха ѝ Манджуха. Манохар - бащата на Арчана е на мнение, че е добре да се примирят с необходимостта от компромиси в търсенето на годеник на Арчана. Според него Солочна трябва да мисли и за другите си две дъщери. Варша от своя страна заявява, че Арчана трябва да се радва, дори ако и бедняк я пожелае. 

Обезнадеждена, Солочна отвежда Арчана в храма, за да се помолят за успешен годеж. Там случайно срещат младия Сатиш. Приятелките на Солочна я уверяват, че момчето е със стабилна работа и си търси годеница. Солочна отново започва да мечтае за зет. За да е сигурна в успеха си, тя моли за помощ своя приятелка, леля на Сатиш, да разкаже на родителите му за прекрасната Арчана. Сближаването между Сатиш и Арчана обаче се отлага заради проблеми с опърничавата ѝ сестра Варша, която харчи безразборно заплатата си и интригите на високомерната Расика - майката на снахата Манджуха. Въпреки всичко, Арчана все още вярва, че истинската любов е близо до нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...