loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Викрант се опитва да изнасили Симар (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:30 до 22:30 часа по Diema Family.

Симар, Роли и Лийла решават да откраднат нечий телефон, за да се обадят. Симар решава да вземе телефона на Викрант, а Лийла да потърси този на баща си. 

Лийла отива в стаята на Викрант и му съобщава, че Симар иска да го види. Тя се опитва да открадне телефона му, но Викрант го прибира преди да успее. 

Викрант отива в стаята на Симар и се опитва да я насили. Тя обаче се защитава и му хвърля прах в лицето, след което той припада. Симар взима телефона му и тръгва към Роли и Лийла. Сърпанч обаче тръгва и той срещу Симар. Вижда Викрант проснат на пода, а Симар успява да избяга от него. Заключва се в една стая. 

За да защити сестра си, Роли излиза и се изпречва на пътя на Сърпанч. Симар крещи по Роли да бяга, а хората на Сърпанч тръгват след нея. Тя се скрива в гората. 

Сикрант вади пистолет и заплашва Симар, че ако не отговори вратата, ще убие Роли. През това време Симар звъни на Прем. Той вдига, но вратата се отваря и Сърпанч бързо затваря телефона. Преди това обаче Симар успява да сигнализира на Прем. Той разбира, че любимата му се е обадила. 

В гората Роли е застигната от змия...

Ядосаният Сърпанч отива в къщата на лекаря, който е спасил Роли. Той го води при Симар и Лийла. Докторът казва на Сърпанч, че по нареждане на Лийла е спасил Роли. Сърпанч го застрелва, а след това се чува още един изстрел. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...