loading...

сряда, 15 февруари 2017 г.

Утре в "Моят живот": Сечил казва на Атеш, че Ефсун не е бременна (16-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Нуран и Атеш настигат автобуса на Бахар и я убеждават да не заминава. Момичето склонява и се прибира вкъщи, където започва да се грижи за баща си. Иляс иска отново да се върне на работа, но Бахар го моли да не го прави, тъй като здравето му е по-важно. 

Нуран не желае да се развежда с Иляс, но той е непреклонен и не иска повече да живее под един покрив с истинската майка на Ефсун. 

Сечил чува разговор между Ефсун и Нуран и разбира, че всъщност приятелката ѝ не е бременна. Отива и информира Атеш за това. Той от своя страна измисля план, за да разкрие на всички каква е Ефсун. Обажда ѝ се и ѝ предлага да се омъжи за него. Ефсун се хваща и приема. Тя не подозира какво ѝ подготвя Атеш. 

Хасрет научава, че Ефсун е дала колието, което тя й е подарила на годежа, на Бахар. Въпреки това е щастлива, защото Бахар е добър човек. Хасрет предлага работа на Бахар.

Хюлия гони Арзу от къщата, след като вижда, че тя отново флиртува с Арда. 

Атеш задвижва плана си и казва на Ефсун, че преди сватбата трябва да се направят кръвни изследвания...

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...