loading...

сряда, 15 февруари 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Жените от селото завързват Викрант, а Симар го удря с дърво (16-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и февруари) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Прем и Сидхант продължават да отбелязват дърветата в гората, за да не се изгубят. Змия се изпречва на пътя им. Все пак успяват да я прогонят. 

По-късно Прем е хванат в капан и провисва през едно дърво. Сидхант се опитва да му помогне. Прем взима един нож и се отвързва сам. Пада на земята и се наранява. Започва да се спомня всички хубави моменти, прекарани със Симар.

Докато всички жени от селото разговарят, Викрант вика Симар. Тя обаче се съпротивлява и той започва да я дърпа. Другите жени взимат и хвърлят прах в очите му. Всяка една взима по една пръчка...

Лийла вижда в гората Сидхант и Прем. Жените от селото връзват Викрант за един стол. Симар му удря шамар. Другите мъже чуват суматоха и се опитват да влязат и да разберат какво става от другата страна. Жените започват да хвърлят гривни по тях. След това Симар взима едно дърво и удря с него Викрант по главата. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

1 коментар:

  1. информацията е много хубава но е много малко за днешния епизод повече инфо е от вече миналия епизод тоест от снощния

    ОтговорИзтриване

loading...