loading...

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Ананди води Диса в клиника (17-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 17:30 часа по Нова телевизия.

Кундан и Балка са при Акирадж и го уведомяват за състоянието на Диса. Той се радва, че е полудяла и им казва, че помни какво му е причинила Ананди и че няма да й позволи да бъде спокойна задълго.

Ананди отива да види Диса. Щом вижда в какво състояние е, тя я кани в Джейтсар да види Нандини. Диса пита куклата си и се съгласява. Нандини и Шивам си играят в градината. Ананди пристига и двете с Диса слизат от колата. Щом вижда Диса, Нандини побеснява и казва, че ако тя остане, ще си тръгне от къщата.

Кундан и майка му си събират багажа. Той й казва, че ще каже на Камли, че ще бъдат при баба им. Но Балка му казва да не го прави, защото Камли ще се усъмни. Ананди води Диса в клиника. Тя споделя с Ганга и Джагдиш, че се чувства зле заради състоянието на Диса, след което се прибира. Отива да говори с дъщеря си и да я убеди да види Диса, но Нандини отказва и отвръща, че тя я е държала далече от истинската й майка нарочно. Въпреки това, Ананди надделява и на другия ден, Нандини отива да види Диса. Но е шокирана, когато Диса казва, че не тя, а куклата й е Нандини.

Камли забелязва, че майка й и брат й ги няма. Точно тогава, те се обаждат и й казват, че са отишли в храма. Балка пита какво става с Диса и Камли казва, че Ананди я е завела в Джейцар.


ЧЕТЕТЕ ОЩЕ

NOVA спира "Малката булка"

1 коментар:

loading...