loading...

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Екадеши разкрива цялата истина за Амбика на Митхи (17-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи и Амбика решават да излязат да пазаруват и да обядват навън. Митхи иска да се обади на Екадеши, но Амбика ѝ казва, че свекърва им я няма. Митхи се притеснява, но Амбика я успокоява, че сигурно е отишла в някой храм. Екадеши се опитва да се обади вкъщи, но Амбика проваля разговора.

Семейство Тхакур отиват на гости на Мукта и Вишну. Те са щастливи да ги видят заедно. Нани и Ратхор пристигат също. Когато Мукта се прибира, Нани я гледа с зяпнала уста. Те обядват. Джоги предлага на Вишну да се присъедини към Канха и да му помага в бизнеса, но Вишну отказва. Екадеши отново се опитва да се обади, но слушалката на телефона в дома ѝ не е поставена на мястото ѝ. Митхи забелязва и я намества, но точно тогава свекървата звъни и отново обаждането е неуспешно. Най-сетне Екадеши се свързва с Павитра и ѝ казва, че е арестувана и трябва да се плати голяма сума пари за гаранцията. Тя предупреждава сестра си да не казва на никой от синовете ѝ. Павитра си говори с Гомти, а Митхи ги чува. Те се колебаят, но най-накрая ѝ разказват, че свекърва ѝ е в затвора и парите им трябват за гаранцията ѝ.

Някой плаща сумата и Екадеши е свободна. Тя вижда Митхи да влиза при нея. Снаха ѝ ѝ казва, че я спасява, но иска да знае всичко. Екадеши ѝ обещава. Мукта казва на Вишну, че го викат на интервю в нейната фирма. Вишну се колебае. Той не иска да се възползва от положението на съпругата си там. Муку го убеждава. Тя му казва, че ще е много щастлива да работят заедно. Вишну се съгласява.

Митхи пита Екадеши защо се опитва да ѝ навреди отново и отново. Свекървата признава за всичко в Атишгарх. Митхи я пита за останалите случаи. Екадеши ѝ отговаря, че са дело на Амбика. Митхи не иска да ѝ повярва. Тя я обвинява, че се опитва да наклевети едно добро момиче. Екадеши ѝ разказва всичко. Тя добавя, че се е опитала да каже и на Акаш, но той ѝ няма доверие. Екадеши продължава, че е мразила Ичха. Със смъртта на майка ѝ всичко е приключило. Омразата е в миналото. Зад всички проблеми в семейството стои единствено и само Амбика. Митхи ѝ казва, че никой няма да повярва на думите ѝ, а Екадеши се кълне в двата си сина, че говори истината. Митхи я пита защо би я мразила Амбика толкова много. Екадеши ѝ обяснява, че Амбика е трябвало да се омъжи за Акаш, но той я е зарязал преди сватбата. Тя казва на Митхи, че се е съгласила да се омъжи за по-малкия брат само за да си отмъсти за унижението, на което е била подложена. Екадеши пита Митхи да си отговори на следните въпроси: кой е организирал сватбеното пътешествие, кой е имал достъп до телефона на Акаш. Тя я пита дали си мисли, че тя може да отреже спирачките на колата на собствения си син. Екадеши продължава, че за нея Акаш е всичко. Как би могла да му причини страдание. Митхи пита тогава как телефонът на Акаш се е оказал при нея. Екдеши ѝ отговаря, че Амбика го е сложила в гардероба ѝ и е направила всичко възможно да я оплете в лъжите си. Екадеши ѝ признава, че не я обича чак толкова много, но не би направила нищо, защото Митхи е животът на Акаш. Тя се кълне, че никога не би могла и да си помисли да я убие.

Вкъщи Амбика плаче и разиграва театри, че днес свекърва ѝ се е опитала да я отвлече. Акаш я слуша и ѝ вярва на всяка дума. Тогава се прибират Митхи и Екадеши. Акаш пита майка си защо иска да им навреди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...