loading...

четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Роднини и приятели си спомнят за Лорена Рохас


На днешния ден преди две години си отиде една велика жена и актриса.


Лорена Рохас беше истински воин и пример за борба за много хора. Въпреки че й откриха рак на гърдата през 2008, тя никога не губеше усмивката си, нито желанието да продължава напред. Завинаги ще остане в сърцата на почитателите си и на хората, които са я познавали.

Сестра й Майра Рохас ще организира интимно събиране, на което ще почете актрисата. "Ще бъде нещо значително, най-вече заради майка ни. Аз, която съм майка, не мога да си представя каква болка трябва да изпитва в този момент". След смъртта на актрисата, Майра се грижи за дъщеричката на Лорена Лусиана.

Катерин Сиачоке работеше с Лорена в "Чужди грехове" и въпреки че бяха врагове в историята, в реалния живот бяха приятелки. "Беше ангел, който мина през живота ни. Винаги щом се сетя за нея, се усмихвам и понякога се смея, защото си казвахме толкова неща по цели дни. Беше много забавна. Свързваше ни и дълбоката любов към животните".

Ерик Елиас работеше с Лорена във "Втори шанс". "Все още е трудно да повярваш, че вече я няма. Винаги я помня като много забавна жена и истинска приятелка. Научих много от работата с нея".

Лупита Ферер игра с Рохас в "Чужди грехове". Тя я обожаваше. "Беше истинско вдъхновение за всички жени. Беше професионалист, пример за майка и актриса. Много смела. Изправи се пред болестта си с голяма сила и поведение за възхищение".

Пабло Асар си партнира с нея във "Втори шанс" и "Като на кино". "Повече от колежка, тя беше приятелка. И в двете теленовели, в които играхме заедно, научих много от нея".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...