loading...

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Ефсун съобщава на Бахар и Атеш, че чака бебе от Атеш


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Поредната интрига на Ефсун отново отнема щастието на Бахар. Любовта на Бахар и Атеш е силна, но невъзможна, докато Ефсун е наблизо. Нуран е щастлива с жълтиците си, но дъщеря й не иска да напусне сладкия си живот. Тя упорито ходи в университета не да учи, а за да постигне целта си. 

Арда крои интриги зад гърба на вуйчо си. Мехмет се опитва да помогне за пореден път на Хасрет, без тя да подозира. Онур има искрени чувства към Бахар. Това устройва Ефсун, която поставя поредна клопка на сестра си. Атеш пристига, за да види любимата и съперника си заедно. Той моли момичето си за прошка и да даде шанс на чувствата им. Ефсун разбира, че са заедно и търси съвет от Нуран. 

Шефът на Хасрет увеличава заплатата й. Тя обаче случайно разбира, че дължи това на Мехмет. Неджати се завръща, което срива Нуран. Влюбените се радват на кратки мигове истинско щастие. Иляс не е щастлив, че са се сдобрили. Ефсун вече е намислила как да ги раздели. Неджати отива при Сакине, която се страхува за Сечил. 

Мехмет се отказва от голяма сделка, за да не вреди на хората. Арда му вдига скандал. Атеш показва на Бахар бъдещия им дом, а Ефсун съсипва баща си с новина, че е бременна. Коварната сестра е последователна. Казва на Бахар, че ще има бебе от Атеш, но планира аборт. 

Сестра й прави поредна жертва заради нея. Мехмет и Хасрет са огорчени от положението на „дъщеря” си. Неджати открито заплашва Иляс. Атеш научава за бременността на Ефсун. Не ѝ вярва и я води в клиника. Там тя отново намира начин да се измъкне. Подкупва медицинска сестра, която да подправи резултатите. Ефсун триумфално съобщава на Бахар, че с Атеш ще задържат бебето.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...