loading...

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Бахар посяга на живота си, а Кемал си връща паметта


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Възкръсналият баща на Ейлюл и Фериде се връща в живота им...

Бахар и Кемал отново са заедно, но Джунейт губи надежда за щастие с Фериде.

Хората на Осман отвличат Юсуф. Коварният дядо инсценира спасение, но целта му е Кемал да спре да вярва на Бахар. Отчаяната майка не иска да отстъпи детето си. Осман завежда дело, за да й отнеме бебето.

Другата снаха на Козан не стои безучастна пред злодеянията му. Открива, че си е пишел с наемния убиец Саит. Успява да го излъже и да се срещне с него. Той обаче е по-хитър. Заплашва я с нож – целта му е Ейлюл да спре делото срещу Зухре. Странник спасява блондинката, но Саит го ранява. Фериде води спасителя си на лекар.

Берат не спира с безчинствата си. Убеждава Кемал, че са близки приятели. Ейлюл оттегля обвиненията срещу Козан, за да спаси сестра си. Бахар намира адвокат, за да опази сина си. Джесур плаща сумата, която е непосилна за нея.

Фериде разбира, че Тунч е убедил Ейлюл да не съди свекърите й. Отново е разочарована от стария си приятел. Саит отново печели доверието на Кадер. Лейля не намира думи и доказателства, които да я убедят, че той няма да навреди на семейството им.

Осман подозира, че Джесур е помогнал на Бахар. Успява да откаже адвоката от клиентката. Тунч предлага да спаси Ейлюл. Непознатият спасител на Фериде е Азис – баща им.

Изоставена и от адвоката си Бахар опитва да се самоубие. Докато я спасяват Кемал най-после връща паметта си. Двамата с жена му отново могат да са щастливи. Отново заживяват заедно. Дори Осман успява да убеди Бахар в почтените си намерения. Твърди, че е действал за доброто на Юсуф.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...