loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

"Всеки има двоен живот... какъв е твоят?"


Този понеделник, 13 февруари, в Мексико започва нова история, оглавявана от Давид Сепеда и Ариадне Диас.


"Двойният живот на Естела Карийо" (La doble vida de Estela Carrillo) е от новия формат теленовели - по-къси, с повече динамика, а тази и с повече музикални изпълнения. Участват още Африка Савала, Данило Карера, Ерика Буенфил, Алехандро Томаси, Ванеса Бош, Марко Мендес, Адриан ди Монте, Майк Биаджо и др. Ще съдържа 67 епизода.

Естела Карийо (Ариадне Диас) е красива и талантлива млада дама, която живее в Ривърсайд, Калифорния и работи като учител по музика във Фондация, която се грижи за латино младежи с целта да ги отдалечи от престъпните дейности. Тя е самотна майка на Палома, сладко момиченце на три годинки, която, също като майка си, е спечелила обичта латино общността.

Животът на Естела и дъщеря й върви спокойно, докато един ден се вижда забъркана в антиимиграционна атака във Фондацията, в която тя героично спасява учениците си. След като е заснета от един от тях по време на случилото се, видеото с Естела става популярно в социалните мрежи и това кара адвокатите на Раян Кабрера (Давид Сепеда), привлекателен бизнесмен на регионалната мексиканска музика, да я намерят и искат тя да свидетелства в полза на клиента им, обвинен в убийството на Педро Гонсалес. Проблемът е, че Естела не е тази, за която се представя, а имигрантка, която си е купила самоличността, за да живее легално в САЩ и за да скрие тъмното си минало в Мексико.

Така Естела търси Раян и се споразумяват той да не я издава. Всичко се усложнява, когато между тях възниква неочаквано привличане. Естела е на кръстопът: не може да поеме риска да я депортират, но не е сигурна и в невинността на Раян, затова избира най-малкото зло и свидетелства в негова полза. Това я кара да продължава с фарса и да се прави на онази жена, чиято самоличност узурпира и която изчезва мистериозно преди три години. Като част от лъжата тя трябва да се преструва, че е любимата на Раян. Но се появява Данило (Данило Карера), полубратът на Раян, който идва на четенето на завещанието на баща им.

От този момент Естела ще изживее в собствената си кожа света на шоубизнеса на мексиканската регионална музика и ще открие тайните нна престъпния свят. Естела не подозира обаче, че истинската Естела Карийо ще се върне и ще я накара да си плати скъпо, че е използвала нейната самоличност. Естела ще трябва да извърви труден и рискован път, за да открие "Двойният живот на Естела Карийо".

Ариадне Диас, освен да протагонизира тази теленовела, ще изпълнява и заглавната песен в дует с Хулион Алварес. Давид Сепеда, подобно в "Трите лица на Ана", ще изпълнява песента в края на всеки епизод. Това е романтична мелодия, написана специално за историята, а заглавието й е "Любов като нашата" (Un amor como el nuestro).

Трейлър:Постер:Снимки от записите:
2 коментара:

  1. Давид Сепеда е страхотен, но Аридне Диас не му подхожда хич....Трябваше да изберат по-привликателна актриса , което да подхожда повече на Давид...Имате ли представа на кастинга кои други актриси са се явили ?

    ОтговорИзтриване
  2. Може ли инфо за Карина Мора ?

    ОтговорИзтриване

loading...