loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Мукта предупреждава Митхи за Амбика (14-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Муку решава да предупреди Митхи. Тя ѝ разказва какво е видяла. Казва на Митхи, че смята, че Амбика таи някакви чувства към Акаш. Нали тя е трябвало да се омъжи за него. Митхи ѝ отговаря, че се лъже. Амбика е много загрижена за тях. Тя е добро момиче. Мукта ѝ се извинява. Казва ѝ, че най-вероятно се е объркала. 

Ратхор отива да се срещне с Чаухан в полицейския участък. Той му казва директно, че е бащата на Амбика. Инспекторът отрича. Ратхор му разказва какво е научил – за смъртта на болната му жена, за невъзможността да му се роди дете, за роденото дете от Малвика в деня на смъртта ѝ. Ратхор го пита защо е държал Амбика далеч от родния си баща толкова много години. Чаухан му отговаря, че никога не би предал детето на сестра си на един убиец. Ратхор му казва, че много добре знае, че Малвика се е самоубила. Чаухан го обвинява, че го е сторила заради него. Ратхор се заканва да каже истината на Амбика, а Чаухан го заплашва, че ако се доближи до нея, ще го вкара в затвора за подбудителство за самоубийство. Добавя, че съхранява прощалното писмо на Малвика, където е обяснила всичко и то е достатъчно доказателство Ратхор да бъде осъден. Чаухан завършва, че ако Амбика разбере, как истинският ѝ баща е отговорен за смъртта на майка ѝ, никога няма да му прости. Ратхор го пита защо е паднал толкова ниско, но в крайна сметка си тръгва. 

Нани пристига в дома на Вишну. Тя е изненадана да го види там и той я лъже, че е забравил нещо и затова се е върнал. Нани пита за Мукта. Вишну лъже, че е при доктора, но Нани не му вярва. Тя звъни на Мукта, но телефонът ѝ е изключен. Нани предупреждава Вишну да не забравя, чия дъщеря и внучка е Мукта и му казва, веднага щом се прибере да ѝ се обади. 

Юви организира празненство следващия ден. Той казва на Мукта, че и Вишну е поканен. Екадеши обвинява Амбика за всички беди в семейството ѝ. Амбика ѝ се подиграва. Пита я какво ще направи, ще се опита да я убие ли. Екадеши директно я пита какво иска, нали е станала нейна снаха. Амбика ѝ отговаря, че е снаха, но на кого. На Санкрант, а е трябвало да се омъжи за Акаш. Тя добавя, че никога няма да им прости за нанесената и обида и е приела да се омъжи само, за да си отмъсти. Тя казва, че ще направи живота на Акаш и скъпата му съпруга Митхи ад. Че само няколко капки алкохол и със Санкрант е свършено. Екадеши се чуди как да предупреди Акаш, преди да е станало нещо лошо. 

Вишну се извинява на Мукта, но отказва да я придружи на партито, защото има спешна работа. Екадеши се опитва да предупреди Акаш, но той не ѝ вярва. Ратхор решава да каже истината на Амбика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...