loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Утре в "Малката булка": Нандини заключва Балка и Кундан в една стая, когато пламва пожар в къщата (14-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Малката булка", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 17:30 часа по Нова телевизия.

Балка си спомня за плана на Акирадж и започва да изсипва тубата с керосин в къщата. Тя и Кундан си събират нещата и излизат, но забравят багажа и парите. Когато са пред вратата, Акирадж им звъни и ги уведомява, че Дину е тръгнал натам, за да я подпали и ги пита дали са взели парите със себе си. Тогава Балка осъзнава, че са забравили багажа вътре. Тя кара сина си да влезе и да да вземе нещата им, но той отказва. Дину е пред къщата и се подготвя за палежа. 

През това време Балка и Кундан са вътре, за да си вземат багажа. Нандини се събужда и чува шум от стаята на Балка. Тя заключва, защото си мисли, че има крадци, а вътре са Балка и Кундан. В същото време, Дину подпалва къщата, но селяните успяват да потушат пожара. 

Ананди е в стаята на Шивам. Той й споделя, че се чувства виновен, задето се е вслушал в идеите на Диса, която е искала да раздели Нандини от майка й. Ананди е шокирана и се чуди защо Диса плете подобни интриги. 

На следващия ден д-р Анант е на път за Джалра. Той звъни на Нандини и й казва да го чака на главния път, защото й носи подаръци. Тя му казва, че ще го чака в храма и затваря. Д-р Анант мисли да каже истината на Нандини. 

Калияни отива в стаята на Нандини, за да остави едни дрехи. Тя отваря гардероба и намира огърлицата, за която Диса казва, че е изгубена и отива да говори с Джагдиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...