loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Утре в "Трите лица на Ана": Ана Лусия не иска да изгуби Сантяго (14-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и февруари) в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.

Рамиро казва на Еваристо, че внукът му е рискувал живота му по време на отвличането.

Ана Лусия отново се включва в танцовата компания.

Мариано се възползва от момента, за да посети Виридиана и споделя с нея, че тя е единствената цена, на която може да се довери, че заедно с нея открива всичко, от което има нужда.

За Иняки е невъзможно да не се възхищава на красотата на Ана Летисия и я предупреждава, че някой ден ще падне в прегръдките му.

Рамиро търси Ана Лусия, за да я помоли да се отдалечи от Сантяго. Тя му отговаря, че ако Сантяго не се осмелява да я потърси, тя самата ще го потърси в дома на съпругата му, за да ѝ обясни защо е решил да се отдалечи от нея.

Фондацията на Ана Лаура е в опасност.

Сантяго и Ана Лусия се срещат отново благодарение на Иняки. След като са заедно отново, те разговарят за ситуацията, с която трябва да се справи тяхната любов. Особено сега, когато съпругата на Сантяго се е върнала в живота му.

За Сантяго, това е много труден момент и той моли Ана Лусия за време и разбиране. Неговото сърце е объркано – обича две жени по едно и също време.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...