loading...

неделя, 5 февруари 2017 г.

Авика Гор и Маниш Расингхани влюбени и в живота


Авика Гор и Маниш Расингхани от „Ритъмът на мечтите” се превърнаха във всеобщи любимци

Авика Гор и Маниш Расингхани са влюбени един в друг и не само на екран. Интересното е, че след като я вижда да участва във филма, Маниш е изразил колебание дали това младо момиче ще се справи с подобна трудна и отговорна задача. Той не вярвал много в способностите на тийнейджърката, която тогава нямала дори 18 години. Дори я приемал за доста лековата и вятърничава. Но нещата се обърнали на сто и осемдесет градуса и то много скоро. С течение на времето неговото отношение към Авика Гор се променило тотално.

Двамата партньори на екран разработили и професионални отношения в живота. Така добре се сработили, че според клюката Авика Гор и Маниш Расингхани вече са се превърнали от екранни партньори, в двойка и в живота.

Двамата са били забелязвани да взимат участие и в много социални дейности. Те дори споделят и общи интереси. Влюбените са сценарист и режисьор на три късометражни филма. Авика Гор се превърна в муза за своя любим, когато той се отдава на любимата си фотография, а той е неизменно до нея, по времето на следването й. Маниш Расингхани признава, че между двамата има нещо повече от екранно сътрудничество.

„Преди гледах на нея като на малко момиче, което се нуждаеше от наставления и защита. Та тя нямаше и 18 години. Сега вече е пораснала, на 20 е и вижда света по коренно различен начин. Млада е, но е много променена и доста по-зряла от преди. Не може да говорим изобщо за уреден брак помежду ни. Но не отричам, че тя ми е много добър приятел и ние споделяме много общи интереси”, казва още актьора.

Авика Гор също има интересна теория за тяхното бъдеще.”Ние сме партньори на екран и поддържахме нашите отношения по един доста достоен начин. Ние сме добри приятели с Маниш и винаги ще бъдем.

Между нас така стоят нещата и в бъдеще ще видим как ще се развият”, загадъчно допълва познатата ни и като Малката булка, хубавица. Макар и известна, Авика Гор е категорична, че преди да навърши 22 години няма да сложи къса рокля или да участва в интимни сцени.

Затова думите й наистина могат да се вземат за чиста монета, що се отнасят за отношенията й с нейното филмово гадже Маниш Расингхани.

3 коментара:

 1. Много хубаво че са двойка. Знаете ли, че първо екранната Симар е ходила със стария Прем, а след като го сменят тя е започнала да ходи с новия. Поне аз така прочетох. Странно, а?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не, тя продължава да има връзка със стария Прем и тя е много сериозна, но това, че има връзка с новия Прем не е вярно

   Изтриване
 2. Не ви ли писна да пишете такива глупости зад гърба на хората...

  ОтговорИзтриване

loading...