loading...

неделя, 5 февруари 2017 г.

Кериман от „Твоят мой живот“ - луда глава и в живота


Кериман от „Твоят мой живот“ се оказа абсолютна лудетина и в живота...

Турската актриса Нурсел Кьосе не крие, че има общи черти с Кериман от „Твоят мой живот“. Когато получила сценария за четене, за да реши иска ли да играе в сериала с големите турски звезди Еркан Петеккая, Нургюл Йешилчай и Ебру Йозкан, нейната героиня е една от второстепенните. Само че след едва десетина епизода, Кериман стана най-любимата турска злодейка. Това определено я позиционира на първия ред сред героите на тази семейна драма. 

Привлекателната Нурсел е дама с диплома за архитект, придобита в немски университет. Преди да приеме ролята на Кериман, два пъти е била обявявана за най-добра актриса на фестивала в Анталия, но широката публика почти не беше чувала за нея. И именно ролята на Кериман я направи известна. Актрисата признава, че има нещо общо с героинята си. И двете имат неизчерпаема енергия.”Красива жена съм и умна. И сигурно заради това казват, че съм желана” без фалшива скромност казва Нурсел. 

За разлика от героинята си обаче, актрисата не живее като стара мома. И от девет години живее с немския цигулар Улрих Мертин, който заради нея се премества в Истанбул и основава оркестър. На въпроса вярва ли в брака, тя отговаря, че за нея бракът е институция и тя гледа на него със страх. Според нея, ако връзката изпадне в криза, човек може спокойно да си опакова куфарите и да си тръгне. Въпреки тези си виждания тя нарича партньора си съпруг и често говори за него като за законен брачен партньор. ”Съпругът ми, Улрих Мертин научи много добре турския език. Не може без мен, така че, когато започнах да работя в Турция, той си опакова багажа и дойде при мен в Истанбул. Тук основа малък оркестър и продължи да работи. Отлично се разбираме, има свой клуб, канен е навсякъде от местните. И навсякъде го наричат брат. Сега за себе си твърди, че е истанбулец в немски калъп“, смее се актрисата. 

На въпроса за децата, Кериман от „Твоят мой живот“ отговаря, че не съжалява задето няма деца. Според нея майчинството е трудна задача, заради което самата тя не държи да ражда.Източник: За жената

1 коментар:

loading...