loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

bTV спира "Твоят мой живот"


bTV спира "Твоят мой живот"...

Хитовата сага с Еркан Петеккая и Ебру Йозкан ще покаже своя последен епизод от втори сезон на 17-и март (петък) от 20:00 до 21:00 часа.

Причината за повторното спиране на драмата е снимащият се все още трети сезон в Турция, който у нас ще тръгне през есента. 

На мястото на "Твоят мой живот" започва историческата сага с Берен Саат (първи сезон) и Нургюл Йешилчай (втори сезон) "Кьосем". Повече четете В ЕКСКЛУЗИВНО: "Кьосем" с Берен Саат - от 20-и март по bTV. 

20 коментара:

 1. А това ли е финала на 2-ри сезона,или има още епизоди и ще го спрат!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хората са го написали - краят на 2 сезон. 3 се снима още в Турция и ще тръгне есента по БТВ!

   Изтриване
 2. Значи.. БТВ пак се излагат.. Ако пуснат тая буза.. ще загубят доста голяма аудитория според мен.. Аз лично няма да го гледам, въпреки симпатиите ми и към Берен Саат и към Нургюл Йешилчай.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз също няма да го гледам, въпреки, че харсвам актрисите.

   Изтриване
 3. Най-накрая да пуснат нещо смислено! А относно аудиторията, не смятам, че ще спадне - точно обратното! Преди години те отказаха да излъчат Великолепния век, но щом видяха какъв рейтинг кърти по ТВ7, решиха и те да не останат по-назад!

  ОтговорИзтриване
 4. Казва се БОЗА Буза е друга дума

  ОтговорИзтриване
 5. Просто уникално! Исторически сериал за Турция! В праймтайма на една от най-гледаните медии! А очаквах, че по- зле не можеше и да стане.

  ОтговорИзтриване
 6. как можа БТВ пак да се изложи да пуснат този тъп сериал с Берен Саат има толкова по хитови сериали да пуснат като например- Черна обич, Отмъщението, Висше общество с Хазар Ергючлю , Марал с Хазал Кая а те ще пуснат този тъп сериал аз лично няма да го гледам

  ОтговорИзтриване
 7. Черна обич ще има много по- голям успех, но не е приключил в Турция.А Кьосем султан е сериал, който няма да бъде приет много добре. Да не говорим за това, че нямаше много висок рейтинг и висеше на косъм въпреки Берен Саат

  ОтговорИзтриване
 8. Най накрая да махнат тази простотия.Hадявам се новия да е по-интересен и да става за гледане.

  ОтговорИзтриване
 9. Педали , обещаха уж бг супер сериал , а какво история

  ОтговорИзтриване
 10. Аве какво като снимаъ още 3ти сезон той вече свършва толкова рейтинг има този прекрасен сериял

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. вярно е, към края си е, след като гръмнаха джандан и харун. ама нали едни пари трябва да се платят , после да се въртят касетите и по другите канали на медията, трябва пълнеж да става...

   Изтриване
 11. Това е последния епизод от втори сезон(турски) и тук ще е последен. Не мога да разбера какъв е проблема да пуснат 3 сезон какво като се снима първите 20 епизода са заснети

  ОтговорИзтриване
 12. пускайте повече латино сериали стига с тези индийски и турски глупави сериали който само пускате

  ОтговорИзтриване
 13. БТВ стават все по-жалки! Вместо да закуп ят някой от тоталните хитове, въртящи се в понеделник, вторник и сряда, те се спрели на най-скапания и неуспешен сериал и максимално неподходящ за праймтайма на толкова централна българска медия. Надявам се да променят това свое абсурдно решение.

  ОтговорИзтриване
 14. Това е доста гадна Кирия която БТВ си правят!!!!Снимането на 3-ти сезон на сериала могат да си го продължът....НО все пак това се случва в България!!!!!Чудят се как да загубят феновете си!!!!


  Ако някои иска да гледа следващите епизоди на сериала да ми пише на ask.fm!!! Ще дам линк...


  https://ask.fm/account/wall

  ОтговорИзтриване
 15. Правилно решение! Явно в бТВ вече работят повече професионалисти. А феновете на сериала ще си чакат така, както ние чакаме новите сезони на американските сериали, които следим! Такава е практиката в цяла Европа, господа европейци - ще почакате и ще ви пуснат невероятния блокбъстър от Истанбул! Спокойно, докато има налични дивидита с турския сериал, ще го гледате. А за чакането - всеки човек на тази земя чака нещо. Само братята римляни от Столипиново не умеят да чакат. Вие не сте римляни, нали? Давайте, европейци и европейки! Запишете си на листче докъде сте стигнали със сериала и си го припомнете, когато се сетят пак за него. И не забравяйте Гинкгобилобата!

  ОтговорИзтриване

loading...