loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Феновете на "Моят живот" искат по-дълги епизоди по Diema Family


Всички фенове на хитовия турски сериал "Моят живот" искат по-дълги епизоди.

Diema Family излъчва поредицата всяка вечер от 22:30 до 23:30 часа с по 45-минутен епизод, което не е достатъчно за запалянковците на 4-сезонната поредица, която продължава да се снима и излъчва в родна Турция. 

Българските фен страници също организираха феновете да пишат до телевизията, но за момента отговор няма. 

Интересът към сериала е огромен у нас, а върлите му последователи са категорични, че искат да го излъчват от 22:30 до поне 00:00 часа. 

Ако желаете да се включите в инициативата и да покажете на Diema Family, че не сте безразлични, пишете на фейсбук страницата им. 

ЛИНК КЪМ ФЕЙСБУК: 

3 коментара:

 1. Реалните серии на"Моят живот",са 2 часа и 30 м.-у нас Диема Фемили ги пуска по 45м.

  ОтговорИзтриване
 2. Тази безумно глупава схема на излъчване на турските сериали е патент на Нова телевизия от 2008 година. Тогава сериала "1001 нощ" го даваха през деня от 13,30 часа и го повтаряха от 5,30 сутринта, гледахме го през работно време и ги псувахме. Не виждам какво се е променило, 35 минути сериал и 25 минути реклама. В Турция дават по един сериал на седмица, а при нас дават за една седмица - пет вечери в седмицата пак един турски сериал. Безумна редакторска глупост, сериала се утроява и става разтеглен, безинтересен и утекчаващ. Така "Войната на розите" и "Моят живот" ми станаха безинтересни, просто влизам и преглеждам в Youtube турските серии на сериала и с това приключвам! Всичко което излъчват е прекалено комерсиално и лишено от логика!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. В Турция ги режат на 45/70мин. когато ги продават в чужбина защото такива са международните стандарти за продължителност на сериак

   Изтриване

loading...