loading...

неделя, 12 февруари 2017 г.

Утре в "Моята карма": Вентилаторът в стаята на Митхи пада... (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш се закашля и Митхи му подава вода. Каната е празна и той отива да налее от кухнята. Митхи си ляга в леглото. Вентилаторът над нея се клати заплашително. Тя вижда, че прозорецът е отворен и става течение. Митхи става да го затвори. Тогава вентилаторът пада точно там, където е лежала преди малко. Тя е много изплашена. Акаш идва и също е ужасен. Митхи му споделя, че смята, че инцидентите, които им се случват не са случайни – змията в Шимла, развалената кола, съобщенията, сега вентилаторът. Някой иска да ѝ навреди. Митхи показва телефона на Акаш. Казва му, че го е намерила в гардероба на Екадеши. Амбика пристига при тях и също смята, че етърва ѝ говори истината. Митхи заключава, че майка му иска да я убие. Акаш се заканва на майка си, а Амбика се радва, че Екадеши ще си стегне куфарите за Атишгарх още днес и няма да се опита да я спре.

Акаш влиза при майка си. Той ѝ крещи, че е разбрал всичко. Тя не може да понесе да вижда щастието му. Инцидентите в Шимла не са съвпадение. Той обвинява майка си, че е изпратила Митхи в мъглата, за да я убие. Сега е повикала електротехник, който е разхлабил вентилатора и това едва не е убило Митхи. Екадеши отрича. Акаш ѝ казва, че ѝ е повярвал, но тя живее само с омразата си. Майка му не може да забрави миналото. Митхи идва при тях. Тя моли Акаш да се успокои. Казва му, че не иска да застава между майка и син. Акаш хваща Митхи и ѝ казва, че вече няма да живеят в тази къща.

Вишну отново се кара с Мукта. Тя го моли да не се държи като тийнейджър. Той я пита дали разбира какво изживява той. Съпругът, който не може да заведе жена си на вечеря в скъп ресторант, не може да ѝ подари рокля или огърлица, не може да ѝ организира бляскаво парти. Той ѝ казва, че Юваан Сингх не ѝ е просто шеф. Не е облякла скъпата рокля, ще върне огърлицата... Вишну пита Мукта от какво ще се откаже утре – от повишението, от привилегиите си, от заплатата си. Той продължава, че скоро може да има служебен автомобил. Тя е служител в богата компания и го кара да се чувства жалък. Вишну казва на Мукта, че днес подаръците му са заменени от тези на Юви, а утре като нищо може да заеме мястото му. Муку го пита, осъзнава ли какво говори. Вишну ѝ отговаря, че е истината винаги е горчива. Мукта му казва, че щом мисли всичко това, то тя няма място при него. Тя решава да си тръгне, а Вишну не я спира.

Митхи и Акаш решават да се изнесат за няколко дни. Звънецът на входната врата звъни и те са учудени да видят Мукта с куфар в ръка. Те е много разстроена и Митхи я прегръща. Двете влизат вътре. Ратхор си припомня деня, в който е разбрал, че ще стара баща. За жалост Малвика не е желала бебето.

На сутринта Мукта си проверява телефона, но няма пропуснати обаждания или СМС. Тя не може да проумее какво му става на Вишну. Муку споделя с Митхи, че работи само, за да помогне за семейния бюджет. Сестра ѝ ѝ отговаря, че тъжната истина е, че мъжът не може да понесе жената да печели повече и да има повече успехи в работата.

Вишну е на интервю за работа. Той си повтаря, че ако си намери нова работа ще помоли Мукта да напусне и всичко ще бъде наред. Интервюиращият се чуди какво да му предложи, защото има по-висока квалификация от предлаганото. Вишну казва, че няма претенции и би работил всичко.

Ратхор си спомня, че Малвика изобщо не е искала бебето. Тя го е обвинявала, че така ще съсипе мечтите си за бляскав живот. Ратхор ѝ е обещал, че той ще се грижи за дъщеря им, а тя ще може да следва мечтата си като модел. После къщата се е подпалила. Ратхор е закарал наранената Малвика в болницата, само за да разбере, че тя е починала. Брат ѝ – Чаухан – го е обвинил, че я е убил.

Екадеши се чуди как да задържи сина си и Митхи. Тя е съгласна на всичко, дори да моли за прошка. Свекървата се заканва на Амбика и си казва, че ако не иска домът ѝ да е разрушен, трябва да се справи със снаха си. Митхи и Акаш решават да останат заради Мукта. Екадеши чува и е много доволна. Тя си казва, че боговете ѝ дават шанс да докаже, че е невинна и да изобличи Амбика. Мукта забелязва поведението на Амбика спрямо Акаш. Тя е озадачена. Тя си казва, че Амбика се държи по един начин, а си мисли съвсем друго.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...