loading...

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Трънливият път на любовта в премиерния хитов сериал "Завинаги свързани" по NOVA


Не пропускайте старта на романтичната поредица днес в 17:30 часа в ефира на NOVA

Една съвременна история за трънливия път на любовта към щастието очаква зрителите в премиерния индийски сериал "Завинаги свързани" от днес в ефира на NOVA. Всеки делничен ден от 17:30 часа зрителите могат да следят една изпепеляваща любовна приказка, представена по толкова впечатляващ начин, че поредицата се превръща в истински хит не само в Индия, но и във Виетнам, Индонезия, Южна Африка и Нова Зеландия.

"Завинаги свързани" разказва завладяващата история на Арчана и Манав. Тя е работливо, но не достатъчно образовано момиче от средната класа, което се грижи за цялото домакинство на голямото си семейство. Въпреки че е най-голямата дъщеря и се справя безупречно с всичко, тя не получава заслуженото уважение от роднините си с изключение на майка ѝ и брат ѝ. Както всеки родител майката на Арчана иска най-доброто за дъщеря си, а именно – да се омъжи за честно и образовано момче, получаващо добра заплата.

Манав пък е механик, който издържа семейството си. Той веднага се влюбва в Арчана и желае да се ожени за нея, но съдбата подлага техните отношения на изпитание и двамата се разделят. След години Арчана завършва образованието си и по случайност става шеф на Манав в новата си работа. Въпреки че и двамата вече са семейни, те не са забравили чувствата си един към друг, но дали е възможно тяхната история да има щастлив край?

Освен с интересната фабула, "Завинаги свързани"  печели сърцата на зрителите по света и с невероятната игра на изпълнителите на главните роли. Хитовият сериал  изстрелва сред елита на Боливуд двама млади и талантливи актьори – Сушант Сингх Раджпут и Анкита Локханде. Превъплъщението в автомеханика Манав превръща Сушант в истинска звезда, а през 2016 година красивият актьор беше отличен с наградата Youth Icon Award, която се присъжда на известни личности от света на киното и телевизията за техния стил и влияние върху зрителите. Магнетизмът на Сушант обаче е можел да остане скрит за широката публика, ако младият мъж се беше съобразил с желанието на родителите си. Актьорът произхожда от семейство на видни инженери, които са искали той да се завърши инженерна специалност и да се развива в научната област. Интересът към точните науки не му е чужд, а доказателство за това е фактът, че се класира пръв на Националната олимпиада по физика в Индия. Любовта му към танците обаче надделява и въпреки съпротивата на своите родители Сушант се записва като ученик в известната трупа на Шиамак Давар, където неговият актьорски талант не остава незабелязан.

Повратен момент не само за кариерата, но и за личния живот на Сушант Сингх Раджпут обаче се оказва изборът му за главната роля в "Завинаги свързани". На снимачната площадка на хитовия сериал актьорът се запознава с Анкита Локханде, която изпълнява ролята на Арчана. Екранната химия помежду им бързо прераства в любов, която се пренася в реалния живот. Анкита Локханде доста прилича и в реалния живот на своята героиня, което ѝ помага за нейното превъплъщение. Подобно на Арчана, Анкита прекъсва своето образование, за да се грижи за семейството си и да се отдаде на актьорската си кариера. Според слухове в индийското медийно пространство красивата актриса е доминиращата страна в звездната двойка и в реалния живот, което се дължи на факта, че е по-възрастна от Сушант с две години. Това очевидно е станало и причина за противоречия между двамата партньори, които обявяват в края на миналата година, че смятат да се разделят. Краят на любовна история между Сушант и Анкита е все още неизвестен, тъй като двамата продължават да изпитват чувства един към друг, твърдят индийски медии.

Дали обаче любовта между техните екранни герои  Арчана и Манав ще има по-щастлив край? Отговорът зрителите ще видят в премиерния индийски сериал "Завинаги свързани" от днес - всеки делничен ден, в 17:30 часа в ефира на NOVA. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...