loading...

петък, 7 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Ойкю целува Аяз (08-ви април)


Прочетете какво ще се случи утре (08-ви април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Аяз се запознава с Мерал, майката на Ойкю. Казва й, че Ойкю трябва да го придружи на образователно пътуване. Двамата тръгват. Срещат се с Мете и Шейма. Шейма споделя пред Мете и Аяз, че приятелката й не се е целувала до сега с момче. Ойкю целува Аяз, а след това смутено побягва от заведението. Аяз тръгва да я търси. Мете казва на Шейма да се откажат от пътуването. Тя се ядосва, че Мете съчувства на Ойкю. Йонем има насрочена презентация. 

Нарежда на Олджай да открие Ойкю, защото няма да се справи без нея. Мете посещава Ойкю, за да й окаже морална подкрепа. Забелязва, че тя пази снимка, на която са заедно. Раза влиза в магазина при Шейма. Тя не иска да разговаря с него. Шейма е изгонена от управителя на магазина, заради постоянните скандали, които вдига Раза. Емре разбира от Борджу, че Аяз е целунал Ойкю. Аяз не може да се свърже с Ойкю. Тя не отговаря на обажданията му. Той подарява фотоапарата си на Джем и Доан. Те я принуждават да излезне на улицата, където я очаква Аяз. Мерал разбира от Шейма, че Ойкю, Аяз, Шейма и Мете са щели да ходят на екскурзия. Олджай се среща с Шейма, докато издирва адреса на Ойкю. Тя му казва, че е създала по-голяма част от моделите в колекцията "Сезонът на черешите". 

Олджай я отвежда в компанията на Йонем. В същото време Аяз разбира, че майка му не е добре. Тръгва към фирмата заедно с Ойкю. Йонем разбира, че Ойкю е авторката на колекцията. Ангажира я да представи колекцията пред клиентите и на следващия ден. Ойкю препоръчва Шейма като консултант в бутика. Йонем се съгласява.Ойкю моли Аяз да й помогне да се подготви за презентацията. Олджай и Шейма замислят план, за да провалят Ойкю. Олджай изпраща на Ойкю автомобил, който я завежда в друг квартал. Ойкю моли Емре да я закара на точния адрес. 

Мете и Шейма са в същото заведение, където ще се състои презентацията. Понеже Ойкю закъснява, Йонем се съгласява Шейма да представи колекцията. Ойкю пристига, но разбира от Олджай, че е уволнена. Ойкю си поплаква в прегръдките на Аяз. Мете ги наблюдава. Ойкю изпада в депресия и не отговаря на телефонните обаждания. Аяз очаква Ойкю, когато излиза, за да отиде на лекции. Предлага й да рисува модели, в помещение близо до офиса му, ще й осигурява заплата, но тя отказва...


Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...