loading...

петък, 7 април 2017 г.

Любопитни неща за заснемането на "Трите лица на Ана"


Себастиан Рули и Анжелик Бойер си партнираха за трети път, но за първи като гаджета в реалния живот. Анжелик имаше изгаряния по време на записите и още...


Когато са предложили ролята на тризначките на Анжелик Бойер, тя не е могла да каже "не". "Възможност като тази не се предоставя на всеки и исках да се възползвам максимално", заявява през март 2016 в началото на записите.


За да се представи по най-добрия начин, тя взимаше семици наред уроци по пиано и акробатични танци, дейности с които се занимават две от героините й.


И не само това... два месеца преди снимките е работила с нейните партньори: Себастиан Рули, който се влюбва в сестрата хипи Ана Лусия; Педро Морено, който се интересува от лошата сестра Ана Летисия; Давид Сепеда, който си умира за Ана Лаура. 


"Беше късмет, че разполагахме с това време, за да си подготвим добре персонажите между нас и с режисьорите. Първият снимачен ден всичко ни беше ясно", спомня си Сепеда.


Давид, който е и певец, изпълнява песента "Боли ме отсъствието ти" (Me duele tu ausencia), с която приключват всичките епизоди.


Щастливец се чувстваше Рули, тъй като този проект му се е струвал успешен. Най-вече като актьор, тъй като трябвало да влезне в образа на Марсело, после в неговата противоположност Сантяго след катастрофата и загубата на памет.


Освен това, работеше с приятелката си. "Хубаво е да работиш това, което харесваш най-много и с жената, която обичаш", добавя Рули.


Записите, които бяха в столицата и в щата Кинтана Роо с райските места Канкун, Четумал и Бакалар, се оказаха изтощителни най-вече за протагонистката, тъй като трябваше да се преобразява и различава трите героини.


Другите Ани - Моделът Светлана Пустовалова дублира Анжелик, когато в сцена имаше две Ани. Клариса Гонсалес дойде на финала, за да заснемат поредицата, където са и трите сестри на едно. 


Атмосферата - Когато спираха за почивка, актьорите започваха да се шегуват и да се снимат за спомен. 


Давайки живот на тризначки, изискваше Анжелик Бойер да присъства в почти всички сцени било като Ана Лаура, лошата Ана Летисия или веселата Ана Лусия. По-отпуснати бяха колегите й Давид Сепеда, Рамиро Фумацони и Сусана Досамантес.


Една дрямка - Всеки момент е подходящ за почивка. Фабиан Пицорно го прави, докато снимат Сирго и Сепеда.


Време за селфи - Карлос де ла Мота и Бойер в една от десетките снимки, които споделиха с феновете си в социалните мрежи. 


На 4 юли Бойер имаше рожден ден и от продукцията я изненадоха с торта и малък празник. 


Себастиан също бе изненадан приятно, тъй като имаше празник два дни след нея. 


Давид Сепеда също духна свещички на снимачната площадка на 19 септември.


Футбол против стрес - продуцентката организира мач, за да може актьори и фенове да поиграят и да разпуснат. Понякога записите продължават до зори, а в седмицата се работи от понеделник до неделя. След срещата Моника Санчес се контузи, а останалите раздаваха автографи.


Повтарящи актьори - Ото Сирго и Моника Санчес са били чичото на тризначките и неговата секретарка в "Любовни връзки", предишната версия на "Трите лица на Ана", оглавявана от Лусеро. Двамата актьори повториха историята, но с герои, които ги няма в оригинала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...