loading...

петък, 7 април 2017 г.

Вие пожелахте: Виктория Руфо


54-годишната Вики продължава да оглавява теленовели, които постигат голям успех, обикалят света и се повтарят пак и пак.


Голямата актриса има зад гърба си едни от най-успешните продукции в този жанр. За изненада на всички, започва кариерата си като лошата в историята. Това се случва през 1980 в "Конфликти на един лекар". Следват "В търсене на рая", "Звяр", "Виктория" 1987, "Просто Мария", "Прегърни ме силно", "Мащехата",  "Виктория" 2007, "Триумфът на любовта", "Корона от сълзи", "Нежеланата" ("La malquerida"), "Амазонките" и др.

Заради тези истории и безусловната любов на публиката, феновете й са я кръстили "Кралицата", а от 2012 отбелязват Международен ден на Виктория Руфо на 2 юни. След три десетилетия Виктория Руфо продължава да ни омайва със своя професионализъм и игра. Определят за една от най-красивите актриси от нейното поколение.

Вики умее да комбинира кариерата с ролята си на майка, тъй като винаги се интересува какво правят децата й Хосе Едуардо (на 24г., актьор) от брака й с Еухенио Дербес и близнаците Ануар и Виктория (на 12г.) плод от брака й с губернатора Омар Фаяд. Миналата година тя стана Първа дама на мексиканския щат Идалго, тъй като съпругът й спечели изборите.

- Как са децата ти?
Пораснали! Виктория вече ме надминава, слага си токчета и висока като баща си. На 12 г. са с брат си, но тя се разви много, източи се, а има още да расте. Хосе Едуардо цял живот е бил в Телевиса, там се роди, израсна и работи сега.

- Малките виждаш ли ги да продължат по твоя път?
Все още не. Обичат да танцуват и пеят. Ануар иска да е диджей, Вики клони към моден дизайн, но още не са решили. Хосе Едуардо на тяхната възраст искаше да е шофьор и пожарникар. После си промени решението. Но ги обичам много и ми липсват, когато снимам. Аз отивам в Мексико Сити, а те остават в Пачука.

- Каква свекърва си? Ревнуваш ли големия си син от приятелката му?
Не мисля, че съм ревнива. Казват, че никоя не ми допада и са прави, никой няма да ми се стори достоен за децата ми, да е ясно (смее се). Може да се разбираме, но никога няма да е върхът за децата ни. Майките сме така, но в крайна сметка животът си е негов и той знае с коя иска да е и коя не. Там не се бъркам.

- Кога ти каза, че иска да е независим?
Снимах "Нежеланата", той беше на 20г. и се изнесе. Помогна ми това, че излизах рано и се връщах късно, тъй като не го виждах. Трудно е, но така е в живота. И аз направих същото: един ден си тръгнах от дома на майка ми и станах независима. Винаги ще се притесняваш за децата си.

- Вече 16 години си омъжена за Омар Фаяд. Как се чувствате?
Минаха много бързо тези години, направо отлетяха.

- Феновете ти те наричат "кралица". Ти чувстваш ли се така?
Трудно е да кажа дали се чувствам като кралица на теленовелите. Мисля, че дадох всичко от себе си и ще продължа да го правя. Благодарна съм, че ми дадоха този прякор, защото телевизията беше моят живот и ще продължи да е.

- Последната ти роля е в "Амазонките" като зрялата протагонистка. Разкажи ни за нея...
Да работя с продуцента Салвадор Мехия е прекрасно. Винаги сме се разбирали много добре. Инес е скромна жена от село, добра, с характер, има промени в нея. Всички героини, които съм правила, имат част от мен и аз оставам с част от тях. Приемам роли само на жени с достойнство и с цели.

- Изглеждаш много добре. Каква е тайната?
Няма тайна, просто обичам да си поспивам между осем-девет часа, казват, че това помага много. Мен ме прави по-отпусната и спокойна.

- Когато имаш свободно време, какво обичаш да правиш?
Обичам да гледам теленовели, да съм с децата и съпруга си. Да се посветя на дома, да чета, да гледам филми... нормални неща като всяка майка.

- Винаги ли си искала да си актриса?
Винаги съм знаела, че ми харесва актьорството, защото мога да предавам емоции на хората, мога да ги накарам да размишляват за ситуации, през които минават много семейства. Чрез работата си мога също да мотивирам жените да превъзмогнат трудностите, да изведат децата си напред, да започнат продуктивна дейност или дори да се защитят от тормоз.

Казват, че никой не може да плаче като нея!

7 коментара:

 1. Тя е любимата ми артистка от теленовелите заради нея и теленовелата ПРОСТО МАРИЯ аз обожавам този жанр Гледах Прегърни ме силно Мащеха Триумфа на Любовтта Виктория В името на любовта ИСКАМ да се излъчат Нежеланата Корона от сълзи и Амазонки Тя евелика актриса и дано бог и даде здраве и желание да ни радва с още много теленовели които да гледаме и в България

  ОтговорИзтриване
 2. браво че се сетихте за ВИКИ РУФФО!

  ОтговорИзтриване
 3. Виктория наистина е голяма актриса, на мен лично също ми е любимка :-)

  ОтговорИзтриване
 4. I na men mi e lubimka zaedno s Daniela Romo i Ximena Navarete.

  ОтговорИзтриване
 5. Виктория Руфо я гледах и в ПРЕГЪРНИ МЕ СИЛНО!

  ОтговорИзтриване
 6. В България празнува ли се денят на Виктория Руфо?

  ОтговорИзтриване
 7. Няма специално събитие за това, феновете й се включват в социалните мрежи, споделят снимки, видеа. Само в Мексико го отбелязват по-специално, като се събират нейни фенове, а понякога и самата Вики отива при тях.

  ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...