loading...

събота, 15 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Мете разкрива Шейма и Ръза, а Ойкю си подава оставката на Йонем (16-ти април)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Шейма посещава дома на Ръза и се представя пред съпругата му като негова сътрудничка.Тя го заплашва, че ако разкрие пред Мете, че са имали връзка, ще каже на съпругата му за извънбрачната му връзка.

Аяз предупреждава Шейма, че времето ѝ да направи пълни признания пред Мете е изтекло. Той посещава приятеля си и го информира, че Шейма е имала тайни отношения с Ръза. Мете организира среща с Ръза и Шейма. Шейма му казва, че не го е мамила и отношенията ѝ с Ръза отдавна са приключили. Ръза потвърждава думите ѝ. Мете е обиден от поведението на Аяз.

Бюлент решава да каже на Мете за телефонния разговор, който е чул между Шейма и Ръза. Мете проследява Ръза до срещата му в хотел. Мете моли управителя на хотела, който му е приятел, да му даде записите от камерите. От тях той разбира, че Шейма се е срещала с Ръза.

Йонем възлага на Ойкю да се погрижи за моделите, които ще участват в модната сесия. Шейма разбира къде са отседнали и отива при тях, за да им каже, че модната им сесия е отменена. Шейма казва на Мете, че е на бизнес среща. Той отива в ресторанта, където е тя с моделите и прави сцена на ревност. Шейма го отпраща.

Ойкю разбира, че моделите са отпътува ли от Турция. Тя скрива проблема от Йонем и решава да напусне работа. Олджай увещава Ойкю да помоли Аяз да се снима във фотосесията, а тя да заеме мястото на заминалата манекенка. Ойкю предава снимките на Йонем и връчва оставката си. Но Йонем харесва снимките и преподписва договора на Ойкю.

Мете разбира, че Шейма е отишла в хотела на приятеля му. Мете отива и вижда Шейма, когато излиза. Тя му връща годежния пръстен. Йонем организира вечеря, на която признават с Бюлент, че имат връзка. Аяз и Мете се спречкват на вечерята. Аяз си тръгва разстроен. Борджу информира Ойкю за свадата. Тя открива Аяз и го целува.

3 коментара:

 1. Номерата,дето си въртят Аяз и Ойкю ми идват вповече,даже действат изнервящо.Не съм сигурна,че ще продължа да гледам сериала,ако не се случи нещо смислено...

  ОтговорИзтриване
 2. Наистина тази игра на котка и мишка между Ойкю и Аяз е вече дразнеща, държат се като малоумни. Ойкю доста преиграва и се лигави.Вече е време да се държи като за годините си, а не като разглезена пуберка, а Аяз като зрял мъж и да й признае чувствата си. Сценариста доста се е поовлякъл.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Сериала си е много як а какво направиха с Твоят мой живот всички напуснаха и си играят с сериала а Гюрсален и Айше напуснаха бяха убити

   Изтриване

loading...