loading...

неделя, 30 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу научава, че е загубила бебето и изпада в криза, Дилара иска развод от Харун (1-ви май)


Прочетете какво ще се случи утре (1-ви май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Хазал споделя с Митхат, че все още не са съобщили на Джансу за загубата на бебето. Той я успокоява. Хазал съжалява за миналото. Митхат я моли да не се разстройва.

Селма праща съобщение на хакера да влезе в компютъра на Харун. Джихан иска да се запознае с него. 

Асу получава пратката за Джансу, отивайки на гости в дома ѝ. Джансу настоява да види количката, но Дилара не дава. Джансу е измислила име на сина си. Асу пита сестра си, защо не са съобщили на момичето, че е загубила бебето. В това време Махиде звъни на Асу. Дилара се усъмнява, защото сестра ѝ се прави, че говори с Харун. Двете се скарват и Дилара взима телефона. Вижда, че Асуман е говорила със съпруга ѝ. Дилара започва да ревнува. Взима си якето и си тръгва от дома на Джансу.

Харун я следва с колата си от къщата на Дениз.

Йълдъръм открива, че Харун работи с хора от подземния свят на Балканите. Джихан иска да съобщи това на бившата си съпруга. Звъни ѝ по телефона и я вика да се видят в офиса. Джихан и адвокатът си тръгват от дома на Селма.

Харун вижда, че жена му отива при бившия си. Джихан показва на Дилара с какво се занимава съпругът ѝ. Тя разбира, че Харун пере пари на мафията и е направил Хазал негов съдружник. Джихан я моли да не казва на мъжа си. Предупреждава я да напусне дома си. Дилара му обещава да говори със съпруга си.

Харун е много ядосан. Чака съпругата си да се прибере и я вика на разговор. Дилара го пита откога я лъжат с Асуман. Харун отрича да има връзка със сестра ѝ. Дилара настоява да приключат с тези игри. Показва му телефона на Асу със СМС-ите. Харун казва, че няма нищо общо с тези съобщения. Признава си, че е изпратил пари на сестра ѝ. Дилара иска да се разведат. Решила е да  вземе Аллаз и да си тръгне. Харун ѝ казва, че нищо не е направил. Съмнява се, че някой е спретнал постановка с Асу. Предлага на жена си, той да напусне имението, защото вече няма сили да се оправдава.

Джандан се ядосва, че няма никакви пари. Асу ѝ казва, че Дилара я е изгонила. Джандан се вбесява, че приятелката ѝ постоянно се конти и излиза. Асуман ѝ дава пари. Бившата адвокатка гони Асу от дома си.

Харун се прибира при леля си. Пита я защо ги е разделила с жена му.

Дилара съобщава на Джихан, че мъжът ѝ си е тръгнал след разговора.

Харун споделя, че Дилара изобщо не го е обичала. Махиде му отговаря, че е знаела за чувствата на снаха си и го е предупреждавала за това, но той не ѝ е повярвал. Харун е отчаян. Леля му го успокоява. Казва му, че Дилара обича Джихан. Прогнозира, че тя ще се върне при бившия си съпруг. Харун отново се заклева да отмъсти на съперника си.

Митхат изпълнява задачата си, но иска много пари от Джихан.

Рахми и Озан отиват на гости на Дениз и Джансу. Хазал е на гости на сестра си. Двете виждат Рахми и са изненадани. Прегръщат с радост.

Озан настоява баща му да прости на дядо им. Джихан не иска. Озан му казва, че Рахми живее на улицата като бездомник. Тогава Джихан показва на сина си какво прави с Харун. Споделя с Озан, че Дилара ще се се разведе. Двамата не вярват, че Харун си е тръгнал просто така.

Джансу съобщава пред цялото семейство, че бебето ще се казва Меджит Джихан. Настоява да се снимат цялото семейство. Кериман отново повдига въпроса за това, че бебето го няма. Джансу случайно чува и пада по стълбите. Овладява се. Не иска да говори с майка си. Отчайва се. Мисли, че всички са я залъгвали. Дилара се опитва да говори с дъщеря си. Джансу изпада в криза. Мисли си, че никога няма да има дете. Гони всички от стаята си.

Рахми се изповядва пред гроба на дъщеря си. Моли я за прошка.

Махиде отива на гробищата и вижда стареца на гроба на дъщеря си. Рахми избягва. Хатидже се обажда в полицията...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...