loading...

вторник, 25 април 2017 г.

В големия финал на "Трите лица на Ана": Ана Летисия предизвиква инфаркт на баба си и я оставя да умре; Ана Летисия остава с голям белег на лицето (26-и април)


Прочетете какво ще се случи в следващия епизод на хитовия латино сериал "Трите лица на Ана", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Diema Family.


Синът на Ана Летисия се превръща в паспорт към свободата и веднъж завинаги да осъществи своето отмъщение. Пристига в дома на Ернестина, която обвинява, че никога не е отделяла достатъчно време, нито пък любов към нея. Обвинява се за смъртта на родителите си. Накрая, след като предизвиква инфаркт, оставя баба си да умре.

Марсело не допуска грешки и залага капан на Факундо, за да признае престъпленията си. Благодарение на един оперативен работник, Факундо е отведен в полицията от собствения си син. Факундо предлага на Марсело да избягат заедно, но Марсело не се поддава.

Ана Лусия и Ана Лаура са заплашени от Ана Летисия. Те правят опит да се договорят със сестра си, но напразно. За щастие, Мариано пристига, който е измамен от Ана Летисия и също така заплашен. Тя отвежда чичо си в стаята и го принуждава да свали дрехите си, ако иска да спаси сестрите ѝ. Напълно неадекватна, тя признава, че е убила Джина, Дженифър и Клаудия заради голямата любов, която изпитва към него. Споделя, че е извършила всичко, за да му е добре и да не го дели с никоя.

Ужасът, който преживяват Ана Лусия и Ана Лаура, най-накрая свършва, но Ана Летисия успява да се измъкне и да отведе Мариано със себе си. Той предизвиква катастрофа, докато се опитва да попречи на Ана Летисия да го нарани. След катастрофата, Ана Летисия остава с голям белег на лицето. Това е края на нейната красота. Мариано я вкарва в психиатрична клиника до края на живота ѝ.

Иняки е задържан от полицията и е обвинен за смъртта на Даниел.

Марсело най-накрая се събира със сина си...

Край!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...