loading...

вторник, 25 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу изпада в кома след операцията, а Бурхан умира (26-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Оперират Джансу в болницата след катастрофата. Семейството е съсипано. Дори Хазал.

Кериман също научава за инцидента и отива при Джансу.

Дилара казва, че имат проблеми с Харун. Джихан моли Хазал да отведе детето от болницата в нейния апартамент. Дениз е отчаян.

Операцията на Джансу е сложна. Тя изпада в шок и се налага да я реанимират. С много усилие момичето отново е върнато към живот. Лекарите не казват нищо на семейството, което чака отвън.

Харун се прибира в имението и разбира какво се е случило с Джансу. Той веднага тръгва за болницата.

Махиде търси Чаатай, но той не си вдига телефона. Лелята все още е бясна на Хазал и продължава да крои планове за отмъщение. Казва на Хатидже, че ако диска е в ръцете на Дилара ще я арестуват.

От операционната изкарват Бурхан. Дениз смята, че всичко се е случило по негова вина. Въпреки всичко младежът отива при баща си.

Асу се оплаква на Джандан, че Дилара вече не ѝ помага и разчита единствено на Харун.

Селма и Митхат работят под прикритие към специалната прокуратура и разследват Харун.

Рахми се обажда на Кериман. Тя не смее да му каже, какво се е случило с внучката му.

Джандан съжалява, че е прекъснала отношенията си с Озан. Пита Асуман Харун с какво ще им помогне. Тя споделя с бившата адвокатка, че Махиде си търси диска. Двете решават да изнудват старата жена.

Харун пътува към болницата, но Дилара не иска той да присъства там. Джихан взима телефона и му казва да не идва, защото ще стане по-лошо.

Кериман се прибира у тях тъжна. Споделя с Рахми, че Джансу е в болницата, защото е претърпяла катастрофа.

Джансу излиза от операция, но е в кома. Интервенцията е минала успешно. Лекарите са спрели кръвоизлива.

Дениз влиза в стаята при баща си. Казва му, че е имал лошо сърце, което не е необходимо да бие. Обвинява Бурхан, че е убиец на всички хора, които е обичал. Пита го що за баща е, щом бута детето си към пропастта. Дениз се мрази, заради него. Обещава му да се научи да не го обича. Бурхан чува думите и сърцето му не издържа. Дениз вика лекарите, но те не успяват да спасят човека.

Харун се прибира отчаян в имението. Не намира Аллаз. Пита Емине, но тя казва, че момченцето е с майка си.

Аллаз спи. Озан съобщава на Хазал, че операцията е минала успешно, но Джансу е в кома.

Джихан се опитва да вдъхне надежда на Дилара. Моли я да мисли позитивно за дъщеря си.

Харун се обажда на жена си и пита за неговото дете. Дилара не му казва къде е синът му и му затваря телефона.

Рахми събира смелост и отива в болницата. Съвсем отчаян, старецът гледа всички и ги моли с очи за прошка. Джихан го прегръща. Прегръщат се с Озан. Рахми истински се разстройва, виждайки внучката си в това състояние. Джихан му казва, че е много ядосан, но много се радва, че е жив. Рахми скромно му благодари и си тръгва от болницата много разстроен.

Митхат отива да види любимата си. Тя е разстроена и му съобщава, че Джансу е в кома. Младежът се опитва да я успокои. Хазал се самообвинява. Разкайва се, че е разкрила коя е майката на Дениз на 18-тия рожден ден на Джансу. Митхат ѝ казва, че не може да върне миналото, но сега трябва да бъде до сестра си и да се моли за нея...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...