loading...

вторник, 25 април 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи е във влака, когато се взривява (26-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и април) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Полицейски инспектор разпитва един мъж за подозрителна жена, наричаща се Фида. Мъжът признава, че жената е купила билети за три дестинации – Джаму, Джаупур и Джанпур. Инспекторът предупреждава полицията в трите града. Той се чуди къде ли ще бъде взривът и колко невинни ще пострадат. 

Ратхор, Мукта и Тапу си говорят за Митхи. Ратху споделя с тях, че е попитал Акаш и той му е казал, че в последно време са имали различия с Митхи по въпроса с бебето. Митхи и Фида се шегуват как са се сприятелили само за няколко часа. Митхи я пита с какво се занимава, а Фида ѝ отговаря, че е атентатор-самоубиец. Митхи се плаши от думите ѝ, а на устата на Фида разцъфва усмивка. Тя я успокоява, че просто се шегува. Митхи обаче си остава неспокойна. Съпругът вика Фида в коридора. Там хваща ръката ѝ с нежност, но после я бута през вратата на купето. Тя започва да крещи. Съпругът ѝ напомня, че има мисия и не желае никакви изненади. Тя го уверява, че не е забравила за какво са тук и е готова да жертва живота си в името на тяхната любов. 

Санкрант носи билети за Акаш и Ратху. Екадеши се опитва да го разубеди. Митхи го е напуснала. Няма никакъв смисъл да тича след нея. Акаш ѝ отговаря, че любовта им е достатъчно силна и той е готов да отиде и накрай света за нея. 

Във влака Митхи се отнася в мисли за Акаш. Фида също мълчи. Съпругът ѝ тръгва със сака на гръб и тя го последва, без да каже нищо. Джоги се обвинява, че е допуснал да се случи това с Дамини и Митхи. Нани му се кара, че двете са си тръгнали по собствено желание. Добавя, че се моли да са добре, но сега трябва да се грижат за собствената си кръв – Мукта. Митхи е показала, че не ги уважава, след като е постъпила така. 

Мукта и Канха ги молят да престане, но Нани остро им отговаря, че не разговаря с тях, а с Джоги. Продължава, че Дамини и Митхи са просто едни егоистки, които не мислят за останалите. Канха се ядосва и казва, че ако обиди още веднъж баба му и сестра му, напуска и той още на мига. Нани изобщо не се интересува от заплахата му. Тапася се намесва и казва, че не вярва на Екадеши и най-вероятно тя е обидила Дамини или Митхи. Ратхор завършва, че този разговор няма да доведе до нищо. Той и Джоги тръгват към летището. Останали сами Дивия моли Нани да се успокои. Тя не ще и да чуе и я пита как позволява съпругът ѝ да пролива сълзи за някоя си. Добавя, че дори един наемател няма да напусне, без да се обади.

Дамини споделя с Митхи, че не харесва съпруга на Фида. Държи се много странно и погледът му е като на крадец. Митхи се замисля за собствения си съпруг и казва на баба си, че така или иначе всеки ще тръгне по неговия си път. Добавя, че се радва, че е намерила приятелка като Фида. Съпругът инструктира Фида. Добавя, че трябва да детонира бомбата секунди преди влака да спре на гарата в Джаму. Казва ѝ, че двамата ще умрат много скоро, но след това ще продължат да са заедно и на небето. Тя му обещава, че ще направи всичко за любовта им. Той нежно ѝ казва, че живеят и ще умрат заедно за каузата им. 

Джоги и Санкрант изпращат Акаш и Ратху на летището. Джоги им пожелава късмет. Санкрант се притеснява да не са слезли по-рано от влака. По маршрута им има много гари. Джоги го успокоява. Той казва, че познава Дамини много добре. В Джаму има храм на индуитската богиня майка и те са тръгнали към него. Акаш ще изпревари влака, защото със самолет е много по-бързо. 

Фида се връща и пита Митхи дали все още има намерение да отиде в Катра в храма на богинята. Митхи кима. Фида я съветва да слязат на следващата спирка и от там да хванат влака за Катра. Митхи и Дамини се двоумят, но Фидя успява да ги убеди. Съпругът на Фида идва при тях и си поръчва чай. Той се ядосва, че е много сладък, а Фида се притеснява. Той става и тръгва нанякъде със сака. От него пада флаш карта и Митхи я подава на Фида. Жената си припомня каква информация има на нея. Митхи любопитства за съхраняваната информация, а Фида отговаря, че картата ще спаси много животи. Съпругът на Фида ѝ слага бомбата на тялото и я замаскирва. Той я уверява, че полицаите ще претърсват багажа, но не и самите тях. Фида се връща и Митхи я поздравява за хубава дреха. Влакът спира на гарата в Нангла ѝ Дамини и Митхи тръгват да слизат. Митхи иска да прегърне приятелката си, но Фида не и позволява. На гарата Митхи решава да купи пакори за Фида. Тя се качва отново на влака. Забавя се и влакът тръгва. Дамини гледа в шок отдалечаващия се влак. Митхи се показва на вратата, но влакът е набрал скорост и тя не успява да слезе. Двете крещят една на друга. Мъжът на Фида също е слязъл. Дамини казва на Митхи, че ще се срещнат на гарата в Джаму. Акаш и Ратху също са на път за там. Фида вижда Митхи и е много тъжна. Тя се сеща какво предстои и страда, че не е успяла да спаси Митхи. Фида иска прошка от приятелката си, което учудва Митхи. Гарата приближава. Хората във влака са нетърпеливи да слязат. Фида гледа през прозореца и държи детонатора. Дамини вижда как влакът избухва и ударната вълна я поваля на земята. Влакът е в пламъци. На гарата настава хаос. Дамини крещи името на внучка си. Тя осъзнава, че Митхи е останала в горящия влак. Някакви тичащи хора я бутат и в последния момент Ратху я вижда и я хваща. Той вика Акаш, който обикаля наоколо и се оглежда за съпругата си. Двамата с Ратхор са облекчени да намерят Дамини. Акаш нетърпеливо я пита къде е Митхи. Дамини посочва влака. Тя им разказва колко нелепо са се разделили на гарата в Нангла. На Дамини ѝ призлява и двамата мъже и помагат. Акаш я уверява, че Митхи е добре и те ще я намерят и доведат при нея. Тапася гледа новините и е ужасена да разбере, че влакът е бил взривен от терористи. Репортерите съобщават, че 4 вагона са напълно унищожени. Няма никакъв шанс за намиращите се вътре. Жертвите на терора са много. Дори Екадеши се притеснява. Тя се чуди дали снаха ѝ е била във влака по време на взрива. Тапася моли баща си да се обади на Ратхор. Но телефоните и на него, и на Акаш са изключени. Дивия се опитва да успокои останалите. Тя ги уверява, че Дамини и Митхи са добре. 

Съпругът на Фида е в автобус и си припомня взрива. Той е доволен от резултата. Репортерите са наобиколили министъра и го заливат с въпроси. Акаш се опитва да се добере до горящия влак и да потърси Митхи. Навсякъде търчат полицаи, лекари с носилки. Има много ранени и трупове на хора. Дамини е отчаяна. Тя си припомня последните мигове с Митхи и едва се държи на краката си. 

Екадеши и Санкрант пристигат в дома на Джоги Тхакур. Те питат за новини от мястото на инцидента. Мукта се нахвърля срещу нея, защото само тя е отговорна за заминаването на Митхи. Кой знае с какво я е обидила този път. Джоги се извинява от името на внучка си. Той се кара на Мукта, че в такъв момент, семействата трябва да са заедно. Ратхор успява да се свърже с дома си. На високоговорител той им разказва какво се е случило. На гарата са намерили Дамини, която е слязла една спирка по рано. Митхи е била във влака по време на взрива. Те се заклеват, че ще я намерят на всяка цена. Ратху прекъсва, защото трябва да върви. Всички са учудени защо Митхи и Дамини са се разделили. Екадеши се разплаква, припомняйки се, че тя е помолила Митхи да напусне Акаш в името на щастието му. 

Ратхор и Акаш обикалят из разрушенията и търсят Митхи. Те показват снимката и на хората, но никой не я е виждал. От нея няма никаква следа. Акаш плаче. Ратху го моли да бъде силен. Двамата ще намерят Митхи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...