loading...

неделя, 30 април 2017 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Арчана и Сатиш се сгодяват, а близките на Манав са арестувани


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 часа по Нова телевизия.

Ловките интриги на Манджу постигат целта си и тя успява да ожени Сатиш и Арчана. Връзката между нея и Манав обаче остава все така силна...

Семейният ритуал не ги сближава, а още повече ги отдалечава. И когато ги викат в съда, и двамата признават, че доброволно са поискали да се разведат.

Варшу и Вайшали се опитват да помирят влюбените. Варша вижда, че майката на Сатиш се среща със Сулочана и е недоволна от този факт. В опита си да попречи на сватбените планове на двете, тя се опитва да говори с майка си. Манджу е тази, която я спира, като я заплашва, че ще разкаже на всички за Ашвин, ако не позволи на Арчана и Сатиш да се оженят.

Расика също подтиква Бавна да поднови брачното предложение на Сатиш към Арчана и тя я послушва. Манджу обаче успява така да подреди нещата, че Сулочана замълчава пред дъщеря си, че мисли отново да я сгоди. Междувременно Варша споделя с майка си за случилото се с Ашвин и как я е измамил. Тя я убеждава, че повече няма да се вижда с него. А Сулочана е щастлива, че отново е толкова близка с дъщеря си.

Дамодар настоява семейство Каранджакар да бъдат поканени на годежа на Сачин и Шравани. Савита обаче е твърдо против — бившата й снаха няма място на тяхната маса. Тя е толкова щастлива, че Манав вече се е разделил с жена си, че няма търпение да го ожени за друго момиче.

В същото време Варша се опитва да разкрие на сестра си истината за Манав, но удря на камък. Собственото й семейство й забранява да говори за бившия съпруг на Арчана. Те признават, че имат друг жених предвид за сестра й и смятат съвсем скоро да я омъжат.

Дамодар все пак намира начин да събере Манав и Арчана. Той моли сватовете си да поканят семейството на Арчу за годежа на Сачин. Сулочана е щастлива за бившия си девер и приема да отиде на годежа. Майка й е против, но все пак я придружава.

На празненството обаче избухва страхотен скандал, когато Савита се нахвърля върху бившата си снаха. Бясна, тя й заявява, че с Манав няма да бъдат завинаги свързани и се опитва я изгони. Дамодар удря жена си, за да я спре, след което Сулочана и дъщеря й си отиват незабавно.

Междувременно пъкленият план на Аджит е разкрит. Дамодар успява да подкупи сводника, който е наклеветил снаха му и той записва признанията на Аджит да съсипе снахата на сестра си. Преди обаче записът да попадне в семейството на Арчу, близките на Манав са арестувани след донос на Манджу.

Манав се опитва да се свърже с Арчана и да поиска обяснение за действията й, но Сулачана е тази, която вдига телефона. Тя пропъжда бившия си зет и му заявява, че дъщеря й повече не иска да има нищо общо с него.

Семейството на Арчана празнува 30-годишен юбилей от сватбата на Сулочана и Манохар, а Бавна и Сатиш също се оказват поканени. По време на церемонията Сулочана обявява годежа на дъщеря си със Сатиш, заради което безкрайно я разстройва. Сатиш също е ядосан на майка си, че е уредила брака му, без да го уведоми. И я предупреждава, че ще се ожени за Арчана, но не от любов, а защото не иска да я унижи пред гостите на събитието.

Източник: Woman on the top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...