loading...

събота, 29 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Аяз отговаря с "Да" на Ойкю, Мете и Шейма се събират (30-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

За романтичната вечеря Ойкю е записала филм с незабравимите им моменти с Аяз. На края на видеото тя пита Аяз какво е отговорил на серенадата и Аяз написва отговора на челото й, който е "ДА". Мете завежда Шейма в новото им жилище. Предлага й да започнат отначало, без да мислят за миналото. Мете и Шейма канят Борджу и Бюлент на чай в новата си къща.

Борджу отказва да иде, защото няма доверие на Шейма, но Емре я склонява да й даде още един шанс. Бюлент споделя с Йонем за поканата, но тя отказва да отиде поради ангажименти относно предстоящото ревю. Бащата на Шейма се появява в новата къща на Мете точно когато им гостуват Борджу и Бюлент. Той отново я унижава. Казва им, че Ойкю му е дала адреса им.

Еврен настоява за ревюто да бъде поканена известната манекенка Сатанай. Тя отказва, защото детегледачката й е болна и няма кой да гледа детето й. Йонем изпраща Аяз и Ойкю да я склонят. Те прекарват един ден с детето и Емирхан. Но на сутринта установяват, че детето е изчезнало. Започват да го търсят. Ойкю моли за помощ Шейма. Тя решава да намери първа Емирхан, за да навреди на Ойкю .

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...