loading...

събота, 29 април 2017 г.

Ванеса Посе се завръща с нова роля


Сладкото миньонче от "Аурора" и "Къде е, Елиса?" се завърна на сета на една от новите телемундели.

Венецуелката се присъедини към теленовелата "Пеперудата на квартала" (Mariposa de Barrio) с Анхелика Селая в главната роля. Този сериал разказва за живота на Дивата на мексиканската музика Джени Ривера. В него Посе ще изпълнява Чикис Ривера, дъщерята на Джени и внучката на Педро Ривера, игран от Габриел Порас. Любопитното е, че Посе и Порас играха баща и дъщеря в "Къде е, Елиса?".

След полемика, създадена от "Името й бе Долорес, Джен, която аз познавах", непозволеният от семейството й сериал на Унивисион, Телемундо обещава да разкаже истинската история на починалата певица. По време на латино наградите Билборд този четвъртък, 27 април, компанията пусна първото промо на сериала. В него цялото семейство на Джени се е събрало и разказва мотивите, поради които са подкрепили този сериал. 

"Това е истинската история за Джени Ривера", уверява дон Педро, бащата на Джени. "Силна жена, борбена, но истинска, добавя Чикис, дъщеря й. "Казваше ми: "Мамо, трябва да разкажа коя съм, ще дам пример на някого с живота си", разказва доня Роса, майката на Джени. Докато Роси, сестрата на Джени, обяснява: "Това е много важно за нас, да разкажем истинската история, някой да се идентифицира и да си каже: "аз също ще успея"".
"Пеперудата на квартала", вторият музикален оригинален сериал на Телемундо след "Война на идоли" (Guerra de Idolos), ще покаже целия живот на звездата от трудното й начало до последните й години живот. "Ще видите жената в целия й блясък. Можем да покажем само хубавата страна на артиста, но това феновете й го знаят. Искаме да покажем какво стои зад всичко това". Сериалът започва скоро по Телемундо в САЩ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...