loading...

четвъртък, 4 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Огърлица със сърце (05-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 7 (05-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


На погребението на Лусия, Леонардо се появява, за да се сбогува с единствената си и истинска любов. Демиан, както може да се очаква, незабавно нарежда да го изгонят от мястото... и нарежда на Рохелио да го убие.

Даниел продължава да защитава Леонардо, но Демиан настоява, че той е убил съпругата му. Това само засилва омразата на Алонсо към скулптора.

Демиан иска да си върне пистолета, с който е убита Лусия, но Рохелио му заявява, че го е прибрал на сигурно място и няма да му го предаде, най-малкото докато не получи привилегии и придобивки в работата си.

Мариела скоро ще бъде отведена в сиропиталище и затова, тя се среща с Алонсо и брат му, за да се сбогува с тях. По-късно, открива огърлицата със сърце, която е била на Лусия и си я прибира като спомен...

Рафаела заплашва Демиан да го издаде в полицията, ако не приеме да се ожени за нея. Тя иска да стане новата госпожа Ферер.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...