loading...

четвъртък, 4 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун научава, че Озан е негов син, а Джихан разбира истината за убийството на сестра му и прощава на Рахми (5-ти май)


Прочетете какво ще се случи утре (5-ти май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун се обажда на Дилара. Моли я да пусне камерата на телефона си и да види как се разделя с хората от мафията. На срещата с босовете им заявява, че вече ще се занимава само с легален бизнес. Те го заплашват с убийство. Харун им съобщава, че ако не го пуснат да се прибере и ако се случи нещо с близките му, ще срещне босовете с Интерпол. Един от тях насочва пистолет към бившия си вече партньор, но не смее да стреля. 

Харун съобщава на Дилара, че вече няма да прави нищо скрито покрито, защото иска да бъде щастлив със семейството си.

Джихан се среща с Ибрахим - братът на съпруга на сестра си.

Озан отива в имението при майка си. Показва ѝ диска със самопризнанията на Махиде. Казва, че Джандан е изпратила записа. Дилара му съобщава, че Махиде е вече мъртва. Тя разбира, че Асуман е получила този диск. Озан се съмнява, че Асу и Джандан се виждат. Сема го потвърждава. Дилара осъзнава, че е била използвана от близките си. Озан я пита с какво я заплашва Харун. Дилара премълчава.

Джихан пита Ибрахим, защо Рахми си е премълчал за убийството на дъщеря си. Той му обяснява, че зетят Кенан е заплашил двамата да си мълчат, за да не убие Джихан. В последствие убиецът е бил застрелян при спречкване.

Асу научава, че Махиде е умряла. Джандан си връща адвокатските права. Асуман разказва на приятелката си, че се е появил истинският баща на Дилара. Моли я да заведе дело, при което да докажат, че Дилара не е истинска дъщеря на милионера. Джандан настоява да направят ДНК тест. Асуман се надява да спечели това дело и да остави Дилара без наследството от баща им.

Новината, че Озан е син на Харун и документът, с който се е сдобил съпругът ѝ, шокира Дилара. Екрем отива да търси дъщеря си, но тя отказва да го приеме. Старецът си тръгва.

Джихан разказва на баща си, че е научил истината около убийството на сестра му. Пита Рахми защо не му е разказал истината. Старецът му дава пример, че Кенан продължавал да го заплашва, предизвиквайки разни инциденти със сина му. Джихан прощава на баща си.

Джансу държи едно от бебетата в социалния дом  и плаче, съжалявайки, че повече няма да има деца. След като се прибира Джансу иска от Дениз да се разделят. Младежът не може да повярва. Джансу му казва, че много го обича, а тя е болна и ще умре. Не иска да причини това на любимия човек. Дениз я уверява, че каквото и да се случи, той никога няма да се откаже от нея.

Рахми отива при Кериман. Връща дрехите и обувките на Йозкан и й носи подарък. Кериман му казва, че са приятели. Прави се на светица и отказва да ги приеме, но Рахми бързо я убеждава.

Екран се обажда на Асу, Съобщава ѝ, че Дилара е отказала да го приеме. Моли я да говори с дъщеря му, защото има малко време. Джандан иска колкото може по-бързо да направят ДНК теста.

Харун се връща в имението, но Дилара се държи студено с него. Той си мисли, че жена му още не му вярва и се отчайва.

Асуман му е показала дневника и го пита какво пише на последната страница. Харун разчита написаното и узнава, че Озан е негов син. Дилара го е написала, но е скъсала страницата. Харун пита жена си, защо е скрила истината за Озан. Интересува се дали Джихан знае това.

Харун отива във фирмата и решава да съобщи новината на Джихан...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...