loading...

неделя, 7 май 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Шейма продава годежния си пръстен, за да плати дълговете на семейството на Ойкю (07-и май)

Прочетете какво ще се случи утре (07-и май) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Една от манекенките не се явява и Ойкю е принудена да я замести. Дефилира със сватбена рокля на финала на ревюто. Тя узнава, че Шейма е подменила скиците ѝ. Двете се скарват на сцената и Ойкю пада пред публиката. Йонем изгонва Шейма и Ойкю и ги предупреждава да стоят далеч от репортерите. 

Аяз моли майка си да преосмисли решението си, но тя отказва. Мете казва на Шейма да се извини на Ойкю или ще напусне къщата му. Шейма си тръгва. Отива в квартирата на Олджай. Йонем признава на Бюлент, че го ревнува от Мерал.

Форографът Дерен снима Ойкю по време на ревюто и излага портрета на своята изложба. Аяз го вижда и иска да го закупи, но Дерен не може да се раздели с него. Шейма успява да убеди хазайката на Мерал, за да предостави отново апартамента на семейството на Ойкю. Тя ѝ дава годежния си пръстен, за да покрие дълговете им.

Йонем кани Ойкю на пресконференцията си. Обявява, че няма да я уволни. Дава ѝ ключове от жилище. Ойкю не ги приема и напуска работа. Шейма разбира, че Мете е прекарал една нощ с бившата си приятелка.

Източник: Сезонът на черешите

1 коментар:

  1. Най-тъпия сериал!След всичките простотии,дето ги измислят главните герои,сега пък /32еп./Ойкю трябвало да бъде до майка си и най-умното решение е да се оттегли от дефилето!Ама че малоумщина!Нямат дом,нямат пари,но вместо да работи,тя напуска и ще стои до майка си!Пфффффф

    ОтговорИзтриване

loading...