четвъртък, 18 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара плаща 10 милиона лири на осиновителите, за да се откажат от Емре и да го дадат на Джансу (19-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара се опитва да убеди осиновителите да дадат бебето. Фейза вдига мизата на 10 млн. лири. Дилара е втрещена. Джансу с нетърпение очаква майка ѝ да доведе Емре. Дилара дава малко време на семейството да обсъдят положението. 

Джихан моли Озан да преосмисли поведението си спрямо Харун. Младежът обяснява, че не може да приеме предложението на баща си. 

Фейза се инати и казва, че няма да падне в цената. Мъжът ѝ не е съгласен. Дилара се навива и пише чек за 10 млн. лири, но иска да сключат споразумение.

Озан също моли Джихан да му каже истината, но баща му е непреклонен.

Кериман отива у Джансу на гости. Започва да се оплаква от съдружничката на Дилара.

Фейза се съгласява с условията на Дилара и дава бебето...

Дилара също започва да се разкайва за действията си, но Джансу се радва. че Емре е при нея.

Джихан звъни на Джансу. Кериман вдига телефона. В слушалката се чува бебешки плач. Джихан кани дъщеря си да излязат някой ден. Джансу се съгласява, но премълчава за детето.

Йозкан разпитва Енгин как е минала срещата с Хаджер.

Джансу се опитва да разбере колко пари е предложила Дилара за Емре.

Хазал пазарува в един мол. Вечерта е поканена на гости у Йозкан. Той се подготвя за вечерята, купувайки всякакви продукти от пазара. Когато се прибира вижда, че сестра му я няма. Обажда се на Кериман, а тя го лъже. 

Хазал идва в бедняшкия апартамент. Йозкан я посреща радостно. Хазал си припомня тежкото детство, което е имала в това жилище. Спомня си за Гюлсерен и се натъжава. Йозкан също разказва спомените, които е имал от детството на Хазал. Разкайва се от това, че не е бил до нея в тези години. Йозкан споделя, колко е бил глупав, като се е надявал, че Хазал ще го приеме за баща. Момичето му казва, че отдавна му е простила и се е променила.

Озан отново повдига пред дядо си въпроса за сдобряването с Харун. В това време Джихан идва. Озан се ядосва и става от масата, но баща му го спира. Джихан не иска да каже истината на младежа. Озан настоява, но баща му е непреклонен и двамата отново се скарват.