loading...

четвъртък, 18 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Алан и Фер само приятели?!


Прочетете какво ще се случи в епизод 131 (19-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.

Гонсало влиза в затвора, за да посети дъщеря си след като тя се е опитала да се самоубие. Сред сълзи и болка, Нурия се моли баща ѝ да ѝ помогне да умре, защото адът, в който сега живее, малко по малко я унищожава.

Най-накрая, Алан и Фер си дават сметка за истинските си чувства и решават да сложат край на връзката си, защото обичта, която изпитват, не е точно любов. Двамата са откровени един с друг и стигат до извода, че предпочитат да останат добри приятели.

Гонсало успява да събере парите за изкупуване акциите на Леонел и така, заедно с внуците си да са единствените собственици на Маува. По този начин, Освалдо може да излезе от затвора, тъй като обвинението, което е повдигнато срещу него за измама в хотела може да се оттегли от кой да е съдружник.

Каролина и Рене се скарват и той я обвинява, че е златотърсачка. Тогава тя му признава, че е бременна и детето, което очаква, е от него... Как ли ще реагира в тази ситуация?!

2 коментара:

  1. Моля ви обявате какво ще замести Не ме оставяй сериала свършва скоро

    ОтговорИзтриване
  2. Веднага щом разберем, ще го обявим.

    ОтговорИзтриване

loading...