loading...

вторник, 9 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу отвлича Емре от осиновителката му, а Джихан съобщава на Дилара, че е знаел за Озан (10-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан съобщава на Дилара, че е знаел, че Озан не е негов син. Майката на Дилара му го е съобщила. Тъй като Джихан е отгледал момчето, вече отдавна го е приел като собствено дете. Бащата на Дилара я е накарал да направи аборт, а майка ѝ се е обадила на Джихан и го е помолила за помощ. Тогава се е оженил за нея. Баща ѝ се отказва от нея и Джихан е искал да я спаси. На младини двамата са били много влюбени. Джихан се е оженил по любов за Дилара. Но Джихан избухва и я пита защо го е лъгала толкова години. Дилара се оправдава, че не е могла да му съобщи, че е бременна от Харун, тъй като се е срамувала. След като са се оженили тайната на Дилара е охладила чувствата на съпруга ѝ. Джихан предупреждава Дилара,  да съобщи на Харун, че ако се опита да си вземе Озан ще го убие, без никакви скрупули.

Когато се прибира в къщи, Дилара отваря куфара с вещи на баща си и си спомня думите на Джихан. Плаче и се пита, как е могъл да ѝ причини това нещо. Харун ѝ се обажда. Тя се овладява, но той се усъмнява. Съобщава на жена си, че пътува до Дубровник.

Дамир се стяга да купи имоти в Истанбул. Докладват му, че Харун пътува към него. Питат Дамир дали да подготвят посрещане...

Дениз споделя с жена си как е минал първият работен ден. Джансу му казва, че са осиновили Емре. Споделя, че доста се е разстроила. Дениз я успокоява, че бебето си има семейство и е добре.

Митхат и Хазал са ходили на кино. След което се разхождат заедно. На мелодия,изпълнявана от улични музиканти, двамата танцуват отдадени на своята любов.

Озан и Йозкан са заедно на кръчма. Двамата коментират поведението на Кериман. Озан е разтревожен за леля си. Младежът споделя, че е видял Асу с убития търговец на диаманти. Още повече, че леля му и Джандан са станали близки. Озан се тревожи за приятелството между двете жени. Страхува се най-вече от Джандан. Йозкан се опитва да го успокои, като му казва, че ще направи всичко възможно да провалят плановете на адвокатката.

Джихан се обажда на Дилара. Пита я как е. И двамата не са добре, но са длъжни да се държат заради децата. Дилара му се извинява, за лъжата, която е носила през тези 20 години.

Джихан е на гости у баща му. Рахми го кани на вечеря, която е приготвил собственоръчно. Джихан му казва, че е под напрежение и не иска да го натоварва с проблемите си.

Джансу отива и иска видеото от награждаването. Служителят от сиропиталището отива да прехвърли файла на диск. През това време момичето разбира къде е осиновеното бебе. Отива на адреса и вижда как двамата осиновители се грижат за Емре. Проследява жената до парка и сяда на пейката до нея. Разпитва я за Емре. Джансу се прави, че ѝ се е завило свят. Осиновителката отива да ѝ купи вода. През това време Джансу открадва бебето. Жената вижда това и се развиква, че са отвлекли детето ѝ. Джансу се качва на едно такси и изчезва с Емре.

Озан е поканил Джихан на вечеря. Двамата с Рахми са приготвили ястията. След вечеря тримата си поравят селфи.

Харун се обажда на Дилара. Пита я за Аллаз. Показва на сина си играчката, която е купил от Хърватия. Дилара прекъсва разговора.

Харун вижда снимката в интернет и се ядосва, казвайки, че Озан е негов син.

Джансу отива у Хазал и я мололи да се скрият заедно с бебето. Хазал е втрещена. Джансу ѝ казва, че бебето е нейно...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...