loading...

вторник, 9 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Нурия губи всичко


Прочетете какво ще се случи в епизод 124 (10-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Здравословното състояние на Хайме се влошава и Алмудена иска да му помогне. В този случай, тайната е разкрита от Алан, който от чисто любопитство я наблюдава и погрешно разбира ситуацията, изпълнена с обич между двамата.

Нурия изгубва желанието си за живот като научава, че никога няма да може да контактува и че ръцете ѝ не могат да се излекуват. Освен това, Тобиас ѝ показва цялата си омраза, която изпитва и дълбокото си разочарование от факта, че тя е истинската му майка.

Хулиета се чувства доволна, че е въздала справедливост и е причинила на Нурия това, което заслужава. Щастието ѝ обаче трае кратко като научава, че Адриана се сближава със семейство Мурат и дори мисли да отведе Тобиас в Испания.

Леонел научава за нещастния инцидент, който е претърпяла съпругата му и иска да поговори с нея, преди да я вкарат в затвора. Като я вижда толкова обезобразена, той се наслаждава като се подиграва с нея и ѝ обещава да се погрижи за сина ѝ.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...