loading...

сряда, 10 май 2017 г.

Утре в "Моят живот": Атеш връща годежния си пръстен на Бахар, а Атахан разбират, че Ефсун е виновна Едибе да попадне в затвора (11-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Салих казва на Мюджеля, че ще поиска ръката ѝ от Иляс. 

Сакине отива да се срещне с Бахар. Преди това обаче Ефсун разбира за тази среща и събира дрехите на Бахар в един чувал. Тя отива със Сакине в заведението и хвърля чувала пред Бахар. 

Салих отива в дома на Нуран и Иляс, за да иска ръката на Мюджеля. Той носи цветя и подаръци. Иляс не може да повярва. 

Бейза казва на Хюлия, че е чула разговор между Ефсун и Нуран и че Ефсун всъщност е главната виновница Едибе да влезе в затвора. Хюлия разказва на цялото семейство за това. Ефсун се прибира и Мехмет Емир иска обяснение от дъщеря си. 

Атеш отива в дома на Бахар. Бахар му казва, че не иска вече да е в живота ѝ и ще започне на чисто. Атеш сваля годежния си пръстен и го дава на Бахар, след което си тръгва. 

Хюлия разказва на Мехмет Емир, че всъщност дъщеря му е предала телефона на Едибе на Атеш. Мехмет Емир за пореден път е разочарован от Ефсун. Хюлия изпада отново в истерия и напада Ефсун. Фулия и Арда я удържат. 

Иляс гони Салих от дома си. Става му лошо и пада насред улицата. Салих го мята на гръб и тръгват към болницата. 

Ефсун се разплаква пред Нуран и ѝ разказва за случилото се в имението. Охраната в имението ги наблюдава подозрително. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...