loading...

четвъртък, 11 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Рената покорява Ферер (12-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 12 (12-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Флоренсия имам идея да подготви празненство изненада за добре дошла и така да внедри Рената в приятелския си кръг. С този престорен акт на приятелство ще се опита да спечели доверието й и в същото време ще се погрижи тя да не навреди на връзката й със Сантяго. 

Рохелио успява да влезне в дома на Леонардо, за да остави оръжието, с което бе убита Лусия и така да обвинят скулптура. Но преди да успее да изпълни плана си, е прекъснат от самия Леонардо, на който не му остава нищо друго освен да го удари, да го остави ранен и да избяга.

Рената продължава да съблазнява Сантяго и той пада в мрежите й, отвеждайк го в леглото. Виждайки, че вече държи един Ферер в ръката си, амбицията й да покори Алонсо се увеличава, но той, за разлика от брат си, не показва никакъв интерес към нея.

Мариела продължава да търси адвокат. Така стига до кабинета на Роберто, който, като я чува, отказва категорично да й помогне. Но Лисандро, синът му, й подава ръка и поема случая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...