loading...

вторник, 16 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Сантяго има любовни проблеми (17-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 15 (17-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Леонардо се среща отново с Алонсо след толкова години. Въпреки изминалото време, младежът продължава да го мрази и го обвинява за смъртта на майка му. И двамата изгубват контрол и започват да се бият много грубо.

Сантяго лъже, за да се измъква добре след като Флоренсия разбира, че има връзка с Рената. Като се усеща притиснат в ъгъла, Санти няма друг избор освен да нарани чувствата на Лети, за да избегне по-големи проблеми с годеницата си.

Демиан се опитва да се възползва от Лети, но тя се развиква толкова силно, че баща ѝ се появява да ѝ помогне. Без да се замисля, Ное удря силно Демиан, което му коства работата в дома на семейство Ферер.

Мариела отново кани Лисандро, за да му предложи извинения след случилото се с Леонардо. След като вече се радва на доверието ѝ, Лисандро разкрива сърцето си и предлага на Мариела да станат годеници... Дали ще приеме?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...