loading...

понеделник, 15 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан и Харун си стискат ръцете, а Хазал окончателно се разделя с Митхат (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун отива във фирмата при Озан, за да му съобщи истината за неговия произход. Озан не иска да му се довери. Харун настоява да бъдат приятели, наричайки го "синко". Озан не иска той да го нарича по този начин. Харун тъкмо се опитва да каже истината на сина си и Джихан се появява. Той казва на Озан, че двамата с Харун трябва да му съобщят нещо. Джихан съобщава на младежа, че Аллаз е негов брат и че иска да прекратят враждата с Харун. Озан недоумява. Заявява на двамата, че никога няма да повярва на Харун. 

Джихан казва на Харун, че Дамир е държал Аллаз в ръцете си. Дилара се е уплашила и е отишла при него. Джихан съветва Харун първо да опази семейството си.

Харун отива на среща с Дамир. Пита го какво иска, за да изчезне от живота му.

Дилара решава да се върне в имението. Джихан не одобрява идеята.

Джансу носи на Емре куп подаръци. Приемната майка на бебето се опитва културно да я отпрати. Двете се скарват. Джансу си тръгва разочарована.

Митхат отива  в кабинета на Хазал. Предлага ѝ кафе. Хазал се вбесява. Казва му, че го обича и че е много разстроена от случката предната вечер. Пита го къде е бил снощи. Той се опитва се да излъже за момичето. Митхат ѝ казва, че това момиче е просто негова приятелка. Хазал избухва и му заявява категорично, че всичко между тях е свършило.

Митхат излиза от кабинета на Хазал. Тя обаче е много разстроена. Веднага се обажда на сестра си. Двете се виждат. Джансу разказва за бебето, а Хазал се оплаква, че се е разделила с Митхат.

Дениз пита Митхат за проекта, но той витае в облаците. Джихан също вика Митхат на разговор. Пита го дали някой от съдружниците му не е злоупотребил с финансовите транзакции. Джихан му дава да провери тези хора.

Екрем показва на Асу едно колие, което иска да подари на Дилара. Казва, че тя много го е обидила. Джандан и Асуман се опитват да успокоят стареца. Асу му обещава да говори със сестра си, за да го приеме отново.

Джансу се ядосва на Митхат, че е изоставил сестра й. 

Джандан разбира, че Екрем има за продажба огромна къща в Сидни, която иска да продаде. Веднага си предлага услугите.

Джансу съобщава на баща си, че Митхат си има друго момиче и е излъгал Хазал. Джихан обядва с Хазал. Тя споделя с него, че е разочарована и много наранена. Джихан се застъпва за нея. Иска да уволни Митхат. Хазал обаче не е съгласна. Джихан се възхищава от нея, защото се е променила.

Дамир подписва договор с Харун. Двамата стават съдружници. Мафиотът е получил 50% от фирмата на Харун. Дамир му казва, че като съдружници трябва да спазват договори и няма да закача семейството му, докато холдингът е на печалба. 

Джихан и Харун се срещат. Джихан разбира, че съперникът му е поверил половината си богатство на Дамир. Двамата са си спомнили времето, когато са били приятели. Джихан предлага да решат какво ще правят за в бъдеще. Харун му предлага да си стиснат ръцете. Джихан отново го пита как да му се довери. Харун споделя, че вече си няма нищо, освен леля му.  Прехвърля вината за всичките лоши неща на Махиде. Джихан от своя страна споделя, че е научил истината за причинените му неприятности и че не вижда вина у съперника си. Двамата започват да си изясняват отношенията. Харун казва на Джихан, че истината за Озан е променила всичко. Няма намерение да отнеме Озан от човека, който го е отгледал, но все пак Харун държи на неговата кръв и затова настоява да се помирят. Джихан приема протегната ръка на доскорошния си враг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...