loading...

понеделник, 15 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Ревността на Валентина


Прочетете какво ще се случи в епизод 128 (16-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Валентина най-случайно открива, че Мау е решен да се оперира, за да се превърне в нормален мъж. Тя заподозира, че това негово решение е взето заради мистериозната жена, която той обича. Вале показва ревността си и се опитва да го убеди да не зарязва гмуркането.

Тобиас научава, че животът му е в опасност, ако не спре да пие. В тази опасна ситуация, Гонсало решава, че внукът му трябва да се отдалечи от лошия пример на Леонел. И в резултат на това, Бето и Чело поемат грижите за него.

Илеана се опитва да подсигури оставането си в дома на Мурат и предизвиква силна криза на Ракел. Планът ѝ обаче излиза извън контрол и Микаела разкрива нейните лоши намерения.

Ревността на Хисела се събужда, когато научава, че Хайме се среща тайно с Алмудена. Без да подозира за истинската причина за тези срещи, тя решава да му поиска развод... Дали Хайме ще признае голямата си тайна?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...