loading...

четвъртък, 18 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи активира бомба, Акаш я вижда на летището (19-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш казва на Асгар, че я е търсил навсякъде, но не е в състояние да я намери никъде. Асгар е шокиран от това, че това е съпругът на Митхи. Ако и двамата се видят един друг, тогава всичко ще свърши. Акаш го пита за последен път дали я е виждал. Асгар отрича. Акаш се чуди за местонахождението му.

Малвика и Амбика са на път да избягат от болницата, но Малвика вижда Ратхор да пита за Амбика. Малвика казва на Амбика, че баща ѝ е дошъл да я види. Медицинската сестра дава номера на стаята и указанията на Ратхор. Малвика води Амбика обратно към стаята ѝ. Една жена полицай пита с кого е дошъл да се срещне. Тя му позволява да се срещне с Амбика. Ратхор чука на вратата.

Асгар изважда бомбите от сака си. Ратхор е при Амбика и разговаря с нея и майка ѝ. Полицията разбира, че ще взривяват бомба и предупреждава хората на летището. Митхи чува виковете на хората, тя тръгва по коридора, пред нея има кабел, който ако настъпи бомбата ще се активира. Митхи минава през него и бомбата се активира. Полицията залавя Асгар. Митхи отива при него. Асгар я заблуждава с нещо. Акаш забелязва Митхи. Той казва на Канха, че я е видял. Опитва се да тръгне след Асгар и Митхи, но полицията го спира. Асгар и Митхи се качват в автобуса. Канха е благодарен и горд с индийската полиция.

След няколко дни Акаш ще си получи визата и паспорта и ще може да отиде в Пакистан. Акаш казва на Канха да се върна у дома. Той ще отиде Пакистан да я търси. Канха му отвръща да чака за разрешение и виза, но Акаш иска да отиде по-скоро. Митхи благодари на Асгар за помощта и затова, че е се опитвал да ѝ помогне да се върне в Индия и за всичко останало. Той също е тъжен, че не може да изпълни мисията си, но иска още един шанс да я извърши ефективно.

Акаш се уговаря с шофьор на камион, който ще му помогне в пристигането в Пакистан. Малвика и Амбика са в полицията. Асгар и Митхи се връщат обратно в Пакистан и всички ги посрещат, а Саба се кара на Митхи. Ансари разговаря с Ашфак, при тях влизат Асгар и Митхи.

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...