loading...

четвъртък, 18 май 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Джунейт и Фериде остават семейство, Берат успява да избяга


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Берат успява да избяга от преследването на Кемал. Притисната от обстоятелствата, Бахар споделя с майка си за изнасилването.

Джунейт заставя Фуркан да признае за заговора между него и Налян. Двамата решават да действат заедно, за да разобличат Налян, без тя да им навреди.

Йълдъз се досеща, че Тунч през цялото време е знаел за мнимата бременност на Ейлюл и си дава сметка, че брат й наистина е готов на всичко, за да е с Ейлюл. Ден след бягството на Берат Кемал успява да го открие и насочва към него заредено оръжие.

Ферман прониква в дома на Азиз и претърсва стаята на Налян. Намира записа от целувката между Джунейт и Мелис. В присъствието на Лейля, комисар Саваш арестува Саит, за да го разпита за смъртта на Дженк. На запис от охранителната камера в болницата се вижда как Узан влиза в стаята на Дженк. Саит отрича връзка с Узан. Записите са представени и на Кадер и тя разпознава Узан. Скрива истината от полицията, но споделя с Лейля, че Саит е отговорен за смъртта на Дженк.

Йълдъз и Зюхре не крият гнева си срещу Ейлюл и измамата й с бременността. Берат споделя с Кемал, че Юсуф е негов син. Печели време, тъй като новината дълбоко разтърсва Кемал.

Ден преди бракоразводното дело Джунейт успява възстанови записа от целувката между него и Мелис.

Наивната Кадер погрешно смята, че Саит е убил Дженк от ревност. Напразно Лейля я съветва да разкаже за Узан на комисар Саваш.

След твърденията на Берат, че е биологичен баща на Юсуф, Кемал прави ДНК тест на детето. Тестът доказва, че Кемал е баща на Юсуф.

На бракоразводното дело съдията дава време за размисъл на Фериде и Джунейт.

Лейля започва да търси доказателства за вината на Саит и намира платежно нареждане към сметка на Дженк. Осман узнава, че Берат е навредил на снаха му Бахар.

В Анкара се завръща Мустафа - биологичният баща на Тунч. Решен е да се сближи със семейство Козан. Осман убеждава Кемал да не се саморазправя с Берат, а да предостави решението на разследващите.

Възползвайки се от спора им, Берат успява да избяга. Открадва кола и потегля в неизвестна посока. Обажда се на майка си с молба за помощ и тя се среща с него.

Източник: ТВ Сага

1 коментар:

  1. Защо качвате инфо 1 път на година .. качвайте всеки ден така е тъпо или я копирате от някъде

    ОтговорИзтриване

loading...