loading...

неделя, 21 май 2017 г.

Днес в "Сезонът на черешите": Аяз и Дерим се изясняват, Ойкю получава предложение да замине да работи в Милано (21-и май) - Diema FamilyПрочетете какво ще се случи днес (21-и май) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Шейма заявява на Мете, че вече не са двойка. Моника облича тоалета, който Ойкю е ушила от изгорялата завеса. На събитието Моника обявява съдружието си с Йонем. Обявява пред журналистите, че Ойкю е нейна заместничка в Турция. 

Мете преследва Шейма до студиото на Дерим. Той казва на Аяз, че ревнува Шейма. Моника иска Дерим да замине с нея в Милано, за да работи там за нея. Той казва, че без Ойкю няма да тръгне. Аяз кани Дерим на вечеря, за да се изяснят.

Аяз предупреждава майка си да не засяга достойнството на Ойкю. Йонем обещава апартамент на Шейма, ако успее да раздели Аяз и Ойкю. Аяз споделя с Ойкю плановете за общото им бъдеще. Но Ойкю се страхува да му сподели предложенито й за работа в Милано. Шейма разказва на Ойкю, че е продала годежният си пръстен, за да плати дълговете им ...

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...