loading...

понеделник, 22 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи и Акаш най-накрая се срещат, но... (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи отива при Ашфак и го пита кой беше мъжът с него. Ашфак отвръща, че е негов приятел. Докторът преглежда Вишну и казва, че трябва да го закарат в болница. Ашфак е тъжен. Митхи влиза при него в стаята. Ашфак се досеща, че мъжът ѝ е Акаш и е тук. Митхи е много щастлива. Тя се радва, че Акаш е в Пакистан, Асгар я чува. Отива до вратата и ги подслушва. Митхи и Ашфак отиват при Акаш.

Дивя води Вишну в болницата. Екадаши се моли с някакъв пандит. Митхи в някаква къща си оправя сака. Акаш влиза вътре, но не я вижда. Митхи го вижда. Тя го вика, а той се обръща към нея я вижда. Акаш и Митхи се гледат един друг. Митхи отива при него. Те плачат и се прегръщат. И двамата са много щастливи. Ашфак ги гледа и плаче. Митхи и Акаш благодарят на Ашфак. Митхи му благодари, че я е приел в дома си, Акаш за това, че му е помогнал да открие Митхи. Акаш и Ашфак се запознават.

Полицията в Пакистан отива в къщата и заплашва Акаш с пистолет. Те отвеждат Акаш. Митхи започва да вика след него. Ашфак я държи и се опитва да я спре да тръгне след него. От нея пада амолета и някаква карта памет. Ашфак се чуди какво е това. Дава ги на Митхи да ги види. Вътре в картата има всичко записано за бомбените атентати. Фида я е сложила в амолета. Митхи се досеща за това, че Фида ѝ е дала амолета.

Докторът казвана Джоги и останалите, че състоянието на Вишну е критично. Джоги го моли да направи нещо и да спаси Вишну. Казва, че съпругата му е в болницата. Инспекторът разпитва Акаш дали е пакистанец. Акаш му казва, че не е и че е дошъл, за да прибере съпругата си обратно в Индия.

Джоги е при Вишну и се моли той да се оправи. Полицаите бият Акаш и го карат да каже истината. Дивя и Дамини си говорят. Ашфак разказва на семейството си, че са видели съпруга на Митхи - Акаш. Саба се ядосва и си тръгва .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...