loading...

понеделник, 22 май 2017 г.

Утре в "Ритъмът на мечтите": Минават 4 месеца... (23-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (23-и май) в новите три епизода на хитовия индийски сериал "Ритъмът на мечтите", излъчващ се всеки делник от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family.

Симар се събужда на непознато място. Един мъж се грижи за нея. Тя го разпитва, а той ѝ разказва какво се е случило - при него е от 4 месеца. Симар тръгва към имението Барадвадж.

Тя пристига пред дома си, но когато влиза вътре никой не успява да я познае. Суджата ѝ казва, че Симар и Нирмала са загинали. Появява се Мохини, а Симар понечва да я удари. Амар обаче я спира и ѝ казва да не го прави повече, защото му е съпруга. По-късно Мохини заплашва Симар. 

Роли, Сидхант и Прем ги няма. След като Симар напуска къщата, Мохини започва да поздравява другите за добрата актьорска игра. Тя е подчинила всички и ги кара да вършат каквото на нея ѝ е изгодно. 

Симар отива отново в имението и застава до един от прозорците. Амар я дръпва настрани и ѝ казва, че ѝ вярва, като я успокоява, че Нирмала е жива. Уговарят си среща през нощта....

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...