loading...

сряда, 24 май 2017 г.

В следващия епизод на "Италианската булка": Джана и Гаел годеници?! (25-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 33 (25-и май) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


Виторио се опитва да убеди Фиорела, че баща й би бил много щастлив двамата да се оженят. Посяга да я целуне, но тя се навежда и той я целува по челото. Подарява й телефон, чрез който винаги ще държат връзка.

Педро и Фиорела си вдигат сцени на ревност, след което той й казва, че вече тя е мъртва за него, тъй като е избрала да не се бори за любовта им.

Гаел придружава Джана до университета и се грижи за нея. За да излезне по-бързо дипломата, те казват, че са годеници и им трябва възможно най-скоро този документ.

Доня Елоиса прави всичко Фиорела да се омъжи за италианеца, но тя й заявява, че не желае да стане съпруга на Виторио. В същото време получава букет цветя от бъдещия си съпруг.

Фабио информира доня Елоиса, че Педро е бил прострелян.

2 коментара:

  1. Много се зарадвах,когато стартира "Италианската булка".Сюжетът обаче почва да ме дразни с прекалената си посредственост,а съм изгледала едва 37 епизода.Чудя се,дали ще имам търпение да проследя 176,ако ни заливат със същата елементарност.

    ОтговорИзтриване
  2. Именно затова Телевиса реши да прави по-къси теленовели.

    ОтговорИзтриване

loading...