loading...

сряда, 24 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Падението на Леонел продължава


Прочетете какво ще се случи в епизод 135 (25-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


След целия хаос, настъпил по време на представянето на кампанията, Моника изчаква търпеливо възстановяването на сина си Алан, който по чудо реагира на лечението. В крайна сметка, той е вън от опасност.

Леонел се възползва от ситуацията и се опитва да шантажира Гонсало, за да му продаде всичките акции от хотела. В противен случай заплашва да иска високо обезщетение за нанесените вреди. А това означава, че престижа на Маува ще падне до дъното.

Мирна се разкайва от действията си и разкрива, че Леонел ѝ е предложил пари, за да саботира храната за събитието. С това ценно признание, Алан и Алмудена са освободени от вината и без повече проблеми излизат от затвора.

Анхелика най-накрая убеждава Дебора да даде показания срещу Леонел и да предостави доказателства, които доказват измамата, която е извършил преди 17 години. С това свидетелство, Освалдо доказва, че е невинен, а Гонсало си връща всички пари.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...